C este pentru comentarii: Link Blogging!

Acest post este depus sub:

Pagina principală evidențiază,
Interviuri și coloane

De Josh Crawley

Vom face câteva link -uri pe bloguri săptămâna aceasta! Știu ce spui. „Încă te mișci, Josh?!” Sincer, de fapt, mi -am lăsat copia previzualizărilor la magazin și chiar nu mi -a plăcut să mă întorc doar pentru a -l face să scrie o coloană. Să vedem ce pot găsi și să mă baleze în această săptămână (așa cum joacă Hunter Bounty Hunter în fundal).

Pop Chart Lab Superpowers

Asigurați -vă că aruncați o privire la ilustrul Omnibus al puterilor incredibil. În timp ce s -ar putea face un argument despre, să zicem, plasarea Iron Fist nu cu stăpânirea artelor marțiale, este încă destul de epic.

O mulțime de oameni au fost concediați ieri de la Dark Horse, inclusiv cu cineva cu care am avut contact cu câteva ocazii (pe povești despre pantaloni scurți de agent de îngrijorare scrise de Hilary Barta): Dave Land. Pentru o perspectivă interesantă din partea unui fost angajat al DH, mergeți la Comics Alliance și asigurați -vă că citiți comentariile (cel puțin acesta). Unul dintre lucrurile pe care le consider cu adevărat interesante este mențiunea cărților cruciale ale lui Jim Shooter Gold. Mă face să mă întreb dacă s -au expediat târziu pentru că nu se vând, dacă nu se vând mult mai mult pentru că au început să se expedieze târziu sau dacă niciuna nu l -a influențat pe celălalt.

Numele American Panther sună destul de șchiop, dar acest design arată exact invers.

Mark Millar are în curând patru noi titluri. Sincer, îmi doresc cu adevărat că cărțile care se desfășurau cu patru luni sau mai târziu ar putea să se livreze de fapt înainte de a anunța mult mai multe lucruri care, mult mai probabil, nu vor fi livrate îngrozitor de târziu. Și doar așa nimeni nu mă acuză că sunt prea negativ: sper cu adevărat că Leandro Fernandez va primi atenția pe care o merită îndelung pentru arta sa uimitoare.

JLA retroactiv

DC a anunțat recent pe blogul sursă o grămadă de artiști pentru retro-active de vară. Din păcate, opera de artă însoțitoare poartă nota „… această artă este arta de ghid de stil și nu este o lucrare de artă din problema reală”. Am înțeles că vreau să am o lucrare de artă pentru a opta pentru o postare pe blog, dar aș avea mai degrabă utilitatea unei postări în loc de cinci articole separate cu opere de artă care sunt în general inutile.

De asemenea, cred că a trecut ceva timp, am avut în vedere că am pus la punct Podcast -ul Donuts & Top Cow, dar proxenetul din această săptămână va fi o atingere diferită. Dacă sunteți pe Facebook, puteți „vă place” pagina noastră și puteți primi răspunsuri interesante de la profesioniști la comentarii pe care le avem pe podcast. Nu mă credeți? Troy Hickman a dovedit deja greșit!

Și asta este pentru această săptămână, dragi cititori! calatorie buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next post Teen Titans: Anul unu – Fapt sau ficțiune?