Îndepărtându -se din Jennifer Blood de la Garth Ennis … Ninjetele!

Acest post este depus sub:

Pagina principală evidențiază,
Comunicat de presă

Lovirea magazinelor de benzi desenate oriunde în februarie 2012!

Coperta ninjetelor #1 Desjardins

10 noiembrie 2011, Runnemede, NJ – Sprijinindu -se din seria de succes Jennifer Blood, de apreciatul scriitor Garth (The Boys) Ennis, vine Ninjettes! Ninjettes #1 este scris de Jennifer Blood Writer Al Ewing (ales de Garth pentru a prelua seria), desenat de Eman Casallos, cu copertine de Admira Wijaya și Johnny Desjardins! Dar cine sunt noile ninjete? Cum au ajuns să fie morți și/sau decapitați? Și ce fel de nebunie brutală este trecerea lor de a dezlănțui? Aflați legătura sumbră dintre studentul colegiului Kelly Hara și motorul morții la rece, cunoscut sub numele de Varla ca originea ninjetelor este dezvăluită! Nu ratați această odiseea ultra-violentă a păcatului, scandalului, brutalității și brandingului care vin în februarie viitoare cu Ninjettes #1!

Ninjettes #1 Wijaya Cover

„Ninjettes este locul în care ajung să mă uit la unele dintre tropele de exploatare clasice”, spune scriitorul Al Ewing. „Sperăm că le voi răsuci în ceva care apelează la un spectru larg de cititori, rămânând în același timp o placă bogată, crudă, roșie, de carne sângerândă, despărțită direct de la flancul mooing al culturii pop, având în vedere o armă și i s -a spus să iasă și să ucidă! Ucide! UCIDE!”

Ninjettes Page 7. Art de Eman Casallos.

„Al Ewing este pregătit să ia piața americană a benzilor desenate prin furtună”, adaugă editorul Dynamite Joe Rybandt. „Un nebun liniștit, ascunzându -se la vedere, scriind ficțiune inventivă, de benzi desenate. Acesta este următorul pas logic pentru ninjetele preferate de fani și nu veți dori să pierdeți. ”

„Sunt mulțumit de succesul (și gore) al lui Jennifer Blood”, afirmă președintele și editorul Nick Barrucci. „Sunt foarte extatic să am AL la bord, iar pentru Ninjettes și Jennifer Blood fiind primele sale misiuni de scriere în Statele Unite! Căutați vedeta lui Al care să se ridice în viitorul apropiat! ”

Ninjettes Page 8. Art de Eman Casallos.

Al Ewing și-a început ocupația scriind povești în formatul de șocuri viitoare de cinci pagini pentru 2000AD. Lucrările recente includ Damnation Station și Zombo, ilustrată de Henry Flint, care a fost colectată în Paperback comercial în 2010. El a contribuit și la vântul solar, Futurequake, sfârșitul este aproape. AL este responsabil pentru jurnalul lui Ralph Dibny și pentru MurderDrome mobile cu P. J. Holden. Proiectele de benzi desenate curente includ regulate de judecător Dredd și un arc viitor cu șase probleme pe Jennifer Blood, un comic publicat de Dynamite Entertainment. Romanul de debut al lui Al a fost publicat în 2007 de Abaddon Books. Pax Britannia: El Sombra prezintă un misterios erou mexican care se luptă înapoi împotriva amenințării naziștilor cu aburi. Este setat în aceeași istorie alternativă Steampunk ca și celelalte romane din seria Pax Britannia. Alte trei romane au fost publicate de atunci, cu un al patrulea pe drum.

Alăturați -vă conversației pe Twitter cu #Theninjettes

Pentru artă și multe mai multe informații, vă rugăm să vizitați:

www.dynamite.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Știri despre chestii !!!
Next post Beauology 101: Crearea carierei dvs. de benzi desenate