Pentru luarea în considerare: DC’s Showcase prezintă: Căpitanul Carrot

Această publicație este depusă în conformitate cu:

Pagina principală evidențiază,
Interviuri, precum și coloane

Robert Greenberger

de Robert Greenberger

Prezentare Showcase: Căpitan Morrot

Redactorul executiv, Dick Giordano, a fost conștient de faptul că benzile desenate se vindeau unui cititor care îmbătrânește progresiv la începutul anilor 1980, precum și exista o preocupare de a pierde cititorii anteriori. Aveau nevoie de cărți care le vizează, precum și a început să lucreze la avansare pe linia unui copil cu editorul Nicola Cuti, cel mai bine calificat membru al personalului său editorial în creștere. Din tot acest efort, a apărut doar propriul titlu, căpitanul Carrot, precum și echipajul său uimitor de grădină zoologică, precum și acele antici amuzante animale sunt în cele din urmă colectate în prezentările din vitrina mamutului: căpitanul morcov. Volumul colectează previzualizarea de la New Teen Titans #16, căpitanul Carrot, precum și uimitoarea sa echipă Zoo #1-20, precum și Oz-Wonderland #1-3.

Seria a fost concepută de scriitorul Roy Thomas, precum și de caricaturistul Scott Shaw! Ca Justa Lotta Animals, un animal amuzant se ocupă de Justice League of America. Așa cum a fost dorința lui Roy, personajele vor fi preluate din bogata istorie a umorului DC, inclusiv Peter Porkchops, precum și noua sa schimbare de fier de ego, precum și Fastback, nepotul lui McSnurtle the Turtle. Fiecare problemă a fost plină de referințe la istoria publicării DC (Dodo & The Frog, The Three Mouseketeers, Nero Fox, Marvel Bunny, Bo Bunny, precum și Doodles Duck), precum și dincolo (un impact de zgomot în prima poveste, Kree, Kree -Gaah! A fost strigătul standard al lui Tarzan) cu Thomas, precum și Shaw! fiecare biți care contribuie, precum și piese. Pentru a împiedica să privească la fel de bine ca JLA, au fost redenumiți echipa zoologică, precum și li s-au oferit lumina ecologică.

Pentru a încheia Doppelgangers League Justice, echipa ne-a oferit Duck de cauciuc, Yankee Poodle, precum și Alleycat-Abra. La fel ca și desigur, Roger Rabbit, a.k.a. căpitanul morcov. El a fost un caricaturist ușor cu manneri pentru un ziar metropolitan fantastic, așa că a fost inevitabil ca, în povestea introductivă, să fi mulțumit de Clark Kent (cu Ross Andru creionul omului). A fost o parte din două părți, începând cu previzualizarea, precum și apoi în timpul iernii 1982, debutare în propria lor carte. Folosind Clark, precum și persoana lui Superman, a cimentat echipa Zoo în DC Multiverse, stabilindu-le pe Pământ-C. Iepurele a fost artist al Supersquirrel, care a existat cu adevărat pe Pământ-C-împreună cu întrebarea Wabbit, Batmouse, precum și la Lambkin ecologic ca membru al Justa Lotta Animals.

Acea poveste preliminară și-a adus un omagiu rădăcinilor sale, folosind Starro the Conqueror (ca Superman, verificând de pe Pământ-1), precum și apingând fotografia tradițională a eroilor care se luptă în timp ce se află în tentacule. Clipele similare, precum și nodurile sunt presărate de-a lungul seriei, atât de mult pentru a se asigura că există o cronologie detaliată a Pământului-C, care se întinde de la 10.000 î.Hr. cu arcul de zar Barkbarian.

Căpitanul Carrot, precum și uimitoarea sa echipă de grădină zoologică #12

Ori de câte ori riscul și -a crescut capul de blană, Roger ar exclamă „saltul de salt”! Între timp, în timpul rulării seriei, Thomas, precum și DC au sfârșit să fie conștienți de cartea lui Gary K. Wolf care a cenzurat Roger Rabbit? Așadar, problema nr. 7 a introdus numele de mijloc al căpitanului Carrot „Rodney”. Brânza Chester devine brânză bit, precum și este introdusă în echipa Zoo din problema nr. 12, la fel cum atomul nu s -a alăturat JLA până la problema nr. 14.

Războiul Oz-Wonderland #1

Seria a fost o anomalie la DC, deoarece afacerea se extinde în lucrări deținute de creatori, precum și intenționează să-și scuture continuitatea eroică de bază. Drept urmare, căpitanul Carrot s -a aruncat de -a lungul unui comic distractiv care nu a descoperit niciodată publicul său. Referințele arcane amuzate și puține persoane, precum și lipsa de sprijin publicitar, precum și o audiență în scădere a știmirii a indicat că nu a descoperit niciodată cititorii săi. Drept urmare, a derulat 20 de probleme simple, precum și a dispărut chiar înainte de dilema companiei pe Pământuri nelimitate. Cu toate acestea, a existat afecțiune în colțurile fandomului, astfel încât proprietatea rezidențială sau comercială a fost reînviată acum, precum și apoi, inclusiv războiul de dimensiuni duble, războiul din Oz-Wonderland, care a continuat să permită creatorilor să se joace cu realități fictive. (Și în 2007, căpitanul Carrot, precum și arcul final! L -au văzut pe Shaw! S -a asociat cu cheltuielile scriitorului Morrison pentru o poveste care nu este inclusă aici. Keith Giffen ne -a oferit, de asemenea, noul căpitan K’rot al noului 52 în Prag: The Hunted #3, cu toate acestea, acest lucru este pur și simplu un nod din trecut.)

Cumpărare

Prezentare Showcase: Căpitan Morrot

Copertine de benzi desenate clasice din baza de date Grand Comics.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Interviu: Bryan J.L. Glass on Dark Horse’s Furious
Next post Spotlight: American Mytology’s Pink Panther