Un comic academic extrem de oportun

mi -a plăcut cu adevărat acest comic de Shannon Wright, precum și Sarah Mirk, „Opt metode pentru a rezista lui Donald Trump”. Este la timp, plin de informații benefice, precum și abordabile.

S -ar putea să ne gândim la asta doar o listă ilustrată, în loc de un comic, cu toate acestea imaginile adaugă atât de mult impact emoțional la articole. S -ar putea să văd mai ales o poveste completă în spatele celei de -a doua imagini (prezentată aici), cu o tânără care descrie ceva semnificativ pentru rudele mai mari (presupun). În plus, literele în stil manual o fac mult mai relatabilă, cu culoare adăugând accent. Portretele americanilor înfățișați reprezintă o țară diversă și contemporană din care sunt fericită să fac parte.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Tumblr

Postări asemănatoare:

Un sfat în timp util de la celulele de la Worki apreciază foarte mult autorul celulelor la locul de muncă! Manga, Akane Shimizu, creând această imagine, împărtășită de Kodansha Comics. Are sens, cu condiția subiectului comicului, precum și este un memento în timp util.

Calexit potențial cele mai oportune comice care iese din timp de stres, oamenii se îndreaptă în mod obișnuit la plăcere pentru a esclara, totuși, de asemenea, pentru a face față. Cu toate acestea, nu au existat o mulțime de benzi desenate, care se ocupă de luptele care includ mediul politic actual. Black Mask dorește să modifice faptul că, în mai, cu introducerea lui Calexit, un comic de ficțiune științifică …

Un panou deosebit de la timp de la Bombshells United Panelul de mai jos este de la Bombshells United #6 (versiunea digitală), Art de Luciano Vecchio, scris de Marguerite Bennett. Povestea include întrebări de întrebări vs. Clayface, care reprezintă bigotii „pământului”, precum și sângele ”. Am crezut această afirmație, păcatul meu este că s -ar putea să nu înțeleg empatia pentru cei spre deosebire de mine … nu decât dacă …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Ardden începe în 2012 cu Atlas Unified și Knightingail
Next post Bloodhound: Crowbar Medicine