Colectarea benzilor de benzi desenate RoboCop

la fel de puțin probabil pe măsură ce sună, vechile tale probleme de robocop Marvel din anii ’90 – cele pe care le -ai putea folosi sau nu pentru a echilibra o masă sau o linie pentru o cușcă de pasăre – au câștigat în liniște valoare datorită colonelului Sanders.

Nu se menționează niciun tip de filme noi sau emisiuni de televiziune, astfel încât singurul motiv care ar putea consolida rata de interes pentru aceste probleme este includerea lui ciudată în derularea reclamelor KFC. Campania publicitară recentă are portrete diferite ale colonelului, fiecare mai tare decât ultimul.

Atunci lucrurile au devenit ciudate. Din anumite motive ciudate, RoboCop este îmbrăcat într -un costum colonel Sanders, total cu perucă, precum și ochelari peste cască. Oricât de ciudat este, reclamele sunt distractive, precum și, în mod evident, au prins cu un public nou. Sigur, a existat remake -ul Robocop din 2014, cu toate acestea, acesta este actorul original Robocop Peter Weller care a îmbrăcat costumul din 1987. La fel de bine este glorios.

În timp ce filmul este unul dintre preferatele mele din toate timpurile, realitatea dificilă despre acele benzi desenate RoboCop originale este aceasta: sunt rele.

Prima adaptare de film a fost de Marvel, precum și a fost tipărită în negru, precum și în alb. Ceea ce menține filmul tradițional cult este violența sa gratuită până la punctul de comedie. Nu asta vedeți în aceste probleme vechi de la sfârșitul anilor ’80. Marvel a cenzurat foarte mult limba, precum și violența în adaptarea poveștii pentru o audiență mai prietenoasă cu familia, precum și este aproape de nejustificat.

Când filmul a fost adaptat la un comic, toate ceea ce l-a făcut pe Robocop fantastic (într-un mod teribil, B-Movie), au fost filtrate, precum și igienizate. Este posibil să fi fost creat și de Hasbro pentru a oferi cifre de acțiune. Cu toate acestea, orice tip de fan va descoperi Robocop #1 (1987) care merită să fie în colecție, precum și încă oferă pentru un respectabil 57 de dolari tipic la un gradat 9.6.

La trei ani de la adaptarea filmului, RoboCop a fost pus într-o serie continuă, continuă, care a restricționat, de asemenea, violența, precum și Gore, pentru a fermeca cititorii mai tineri. Problema a fost că RoboCop nu a fost niciodată destinat copiilor. Umorul satiric, innuendo politic, precum și gestionează America de afaceri au fost teme centrale ale filmului. În timp ce tinerii gravitau spre fizicul său metalic de figură de acțiune, stilul unei companii care are o persoană, precum și să-l dezumanizeze în mai multă mașină decât un tip, fără consimțământul său, s-au pierdut asupra copiilor. Asta nu mai vorbim de violența excesivă, precum și de Gore, care l -ar face invidios pe Quentin Tarantino.

Surprinzător, este acea serie groaznică de Marvel continuu de la începutul anilor 1990, care a arătat câștiguri. RoboCop #1 (1990) la 9,8 are un tipic de 12 luni de 71 de dolari, în timp ce un 9,6 oferit pentru 68 USD în februarie, precum și comandă o valoare de piață justă de 59 de dolari de atunci.

Când vine vorba de RoboCop Comics, niciunul nu depășește RoboCop versus din 1992. După ce Marvel a aruncat franciza, Dark Equine Benzi desenate au pus mâna pe personaj. Au reușit să ducă povestea mai bine spre versiunea sa originală, aprigă. După succesul străinilor versus Predator, Dark Equine și-a încercat mâna să-și asume RoboCop, precum și Terminator în toate vizualele sale din anii 1990, precum și armele. De asemenea, acesta prezintă echipa inovatoare de toate stelele legendelor comice, Frank Miller, care a compus scenariul RoboCop 2, precum și Walt Simonson, creatorul Beta Ray Bill.

Puteți obține în continuare un RoboCoP gradat cu 9,8 versus Terminator #1 Platinum Edition Dirt ieftin (ultima oferită la începutul acestei luni pentru 41 de dolari), cu toate acestea, rețineți că o persoană a oferit o metodă de 150 de dolari în 2007, ceea ce mă determină să cred că a fost potențialul de a ajunge să fie o cheie decentă.

De asemenea, există robocopul lui Frank Miller din 2003, care a fost publicat de asemenea de Avatar Press. În timp ce nu se abate în mod universal piața după orice tip de mijloace, varianta Robosteel a câștigat, cel puțin în clasa 9.8. Pe 19 aprilie, un 9.8 a adus 140 de dolari.

Imparte asta:
Acțiune

Reddit
Stare de nervozitate

LinkedIn
Tumblr

Telegramă
Pinterest

Facebook
Buzunar

WhatsApp

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Previzualizări ale comiclistului: Savage Avengers #1An ALL-NEW, ALL-DIFERENT, ECHIPA ALL-DANGEURII ALLASHINE! De la exilul său din epoca Hyborian, Conan Barbarul a cucerit cei mai periculoși dușmani pe care Lumea Marvel contemporan trebuie să le ofere – cu toate acestea, ceea ce se întâmplă atunci când acest Cimmerian dur se descoperă în fuga de la soldatul cibernetic al viitorului cunoscut …
17 mai 2022in „Comiclist”

DC Comics face ca primele două probleme ale KFC să fie gratuit pentru a descărca versiunea-DC, precum și KFC, s-au alăturat încă o dată pentru a relua comicile preferate ale fanilor care prezintă aventurile personajelor DC Justice League, precum și colonelul Harland Sanders luptând față de deopotrivă -Dede pentru a proteja lumea, precum și pentru a proteja numele FAV -ului tuturor …
29 iunie 2017in „benzi desenate”

Cele mai reci benzi desenate pentru săptămâna de 4/30 showers cu vedere la argint secrete au căzut plat, deoarecenull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Amintiți -mi mâine de Sharon Van Etten
Next post G.O.A.T.: Stand by Me de Ben E. King (1961)