Dincolo de hype … Noile benzi desenate din epoca bronzului care se deplasează pe piață

, am clasat cărți de benzi desenate de mai mulți ani pentru a vedea ce cărți se mișcă. O carte despre relocare poate să nu fie o caracteristică pozitivă. De curând am început o coloană de rutină pe benzile desenate din epoca bronzului în mișcare. Analiza conținută în acea coloană ar trebui să farmeze investitorilor care doresc să obțină un venit, precum și colecționarii care doresc să adauge cărți, precum și să economisească bani. În opinia mea, aceasta este epoca cărților care are un potențial mare de investiții, în timp ce este încă accesibil, precum și care ar trebui să farmeze colecționarii, precum și investitorii. Așadar, să intrăm în cărțile care sunt „fierbinți”, precum și metodologia pe care am utilizat -o pentru a le evalua.

Metodologie

Merg la pagina primară GoCollect, precum și am lovit pe secțiunea de benzi desenate din stânga. În continuare, am lovit rezumatul pieței, precum și mă concentrez doar pe cărțile din epoca bronzului. Folosesc funcția de analiză de 30 de zile pentru a scăpa de orice tip de anomalii. Dacă doriți, puteți să o puneți la ultimele 10 zile pentru a expune cărțile fierbinți pentru săptămână, cu toate acestea, aceasta este o mică imagine a pieței care, în unele cazuri, expune achiziționarea de impulsuri, mai degrabă decât tendințele reale. Puteți să vă uitați, cu toate acestea, ar trebui să plătiți cu adevărat dobândă numerelor de vânzări dacă alegeți această funcție.

Obiectivul meu în această tranșă este să evaluez cărți care sunt noi pe listă. Trebuie urmărită o carte care sare de la obscuritatea membrilor familiei în vânzări la un top 100 de 100 de ani. Acestea sunt cărți care nu au fost discutate în articolul nostru Chartbuster, cu toate acestea, aceste cărți ar trebui să fie în continuare pe listele de vizualizare. Această listă a fost compromisă în perioada 24-25 martie.

I. Nou la listarea #1 RISER – Mențiune de onoare

Joker #1

Motive pentru mișcarea cărții
Recentul film Batman a scăzut, precum și oamenilor le -a plăcut filmul. DCEU încă mută vânzările de benzi desenate. Nu tipăresc spoilere, cu toate acestea, ar trebui să presupunem că, cu orice tip de lansare a filmului Batman, că orice tip de, precum și toate secretele Joker vor vedea un bump. Preocuparea nu este întotdeauna „dacă” va apărea într -un film, oricum „când”. Epoca de aur de înaltă calitate, precum și secretele de joker din epoca de argint sunt întotdeauna evaluate, precum și în mișcare. Filmul este văzut mult mai mult atât în tastele secundare, cât și în cele secundare. Joker #1 este prima problemă a cărții auto-intitulate a răufăcătorului. Aceasta este o carte esențială care a înregistrat o rată de dobândă reînnoită în ultimii ani.

Revizuirea numerelor
Numerele nu arată grozav pentru această carte. Doar 9.0, precum și 5,5 note au înregistrat un impuls în valoare de la mediile de 90 la 30 de zile. Această carte a atins valoarea în valoare în mediile de 90 de zile pare, în cea mai mare parte, deținerea sau scăderea valorii.

Viitorul cărții
Joker #1 poate fi una dintre acele cărți care este o reținere de lungă durată. Îl puteți cumpăra cu un cost redus în comparație cu alte cărți esențiale Joker. Această carte are un apel încrucișat pe care investitorii ar trebui să-l iubească. Problema este un Joker esențial, deoarece este prima problemă a primei cărți auto-intitulate a personajului. Înțeleg despre colecționarii care adună doar primele probleme, precum și ca această carte. Alți colecționari pe care îi înțeleg ar trebui să aibă cărți esențiale Joker. Cross-apelul este ceea ce doriți atunci când încercați să relocați o carte, precum și această carte are această apelare încrucișată.

Această carte ar trebui să servească acum ca ecran pe piața de benzi desenate. Acum avem de -a face cu inflația, precum și creșterea costurilor de combustibil. Hobbyiștii câștiguri discreționare pot fi restricționate, precum și, prin urmare, varietatea de cărți pe care se concentrează poate fi în scădere. Joker #1 este o carte care se deplasează acum pe piață, deci este importantă. Investitorii, precum și colecționarii ar trebui să vadă această carte, precum și alte secrete inferioare pentru a vedea dacă există un model mai mare. Acest lucru arată, de asemenea, că o carte cu cel puțin 56 de zone pentru a ajunge la top 100, precum și ar putea fi considerată „fierbinte” poate fi fierbinte doar, deoarece se mișcă în volum. Este un indiciu că sunt oferite secrete „mai mici” ca urmare a economiei?

Ii. Nou la listarea #2 RISER – Mențiune de onoare

Star Wars #4
Motive pentru mișcarea cărții
Cărțile Star Wars au fost în relocare pentru o perioadă lungă de timp. Farmecul crossover pentru Star Wars, precum și fanii de benzi desenate fac din aceasta o serie la cerere. Această problemă poate fi înregistrată un impuls bazat pe noua serie Obi-Wan Kenobi care va scădea la serviciul de streaming Disney.

Problema este, de asemenea, o carte esențială. Această problemă prezintă moartea lui Obi-Wan Kenobi. M -am uitat la alte cărți Star Wars care au apărut, de asemenea, în raportul de piață, precum și acest lucru poate fi doar o parte din poveste. Oamenii achiziționează secrete ieftine Star Wars, precum și moartea acestui personaj primar poate fi gândită la o cheie. Orice tip de cărți esențiale ale Star Wars sunt acum în mișcare. Costul scăzut al acestei cărți îl face una dintre puținele cărți esențiale ieftine timpurii.

Revizuirea numerelor

Aceasta este încă o cartenullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Publicul, fanii și marketingul pentru femei
Next post Ape Entertainment, precum și Sesame Atelier în Negocierile