Coloana KC: LLL!

Acest post este depus sub:

Pagina principală evidențiază,
Interviuri și coloane

Adventure Comics #4

de KC Carlson

Aceasta inițial avea să fie o coloană mult diferită. Apoi, tot iadul s -a rupt a pierdut în lumea benzilor desenate în ultima săptămână sau două.

În primul rând, compania Walt Disney a achiziționat Marvel Comics. Ceea ce cred că este o afacere destul de mare, dar nu văd prea multe schimbări substanțiale în modul în care se fac benzile desenate la companie – cel puțin inițial. Disney ar trebui să fie nebun pentru a schimba ceea ce este eficient cea mai semnificativă și multe companii de benzi desenate lucrative din America – cel puțin în ceea ce privește vânzările directe ale pieței. Nu, cred că acesta este unul dintre acei „să aruncăm mulți bani pentru că am putea scoate un film sau doi din el pe drum”, oferte de tip Hollywood. Cu siguranță căd în tabăra „Disney a cumpărat Marvel înainte ca altcineva” să se gândească la asta. Și Disney va primi unele personaje pe care le pot comercializa băieților tineri și tinerilor pentru a contracara toate prințesele și zânele pentru care Disney este cel mai cunoscut.

Apoi, ca reacție, Warner Bros. Home Entertainment a anunțat reorganizarea DC Comics, ceea ce a făcut parte din noul botez DC Entertainment. Există aproximativ aproximativ 4.865.296 de oameni care vorbesc despre asta pe internet – probabil cel mai bine în această secundă. Dar, deși am o mulțime de gânduri despre acesta, în cele din urmă mă gândesc în acest moment, totul este doar „discuții libere” și speculații inactive și vor fi mult mai multe de vorbit în viitor, când lucrurile vor scădea. Cred că această relocare specială se referă, de asemenea, la bani de film. De asemenea, cred că va avea implicații mult mai mari asupra benzilor desenate DC decât va avea relocarea Disney pe Marvel, dar probabil că nu se schimbă prea mult în scurta rând. Motivele pentru care cred că toate acestea se încadrează pentru un singur bărbat, Paul Levitz, care renunță la rolurile sale de președinte și editor al DC Comics (dar va rămâne cu compania ca specialist pentru o perioadă).

Nu pot spune cu certitudine dacă plecarea lui Pavel va fi un lucru bun sau rău pentru DC (din nou, prea curând pentru a spune), dar pot spune că DC Comics va fi un loc mult diferit fără el. Sperăm că noii îngrijitori ai locului vor ști suficient pentru a-și păstra numărul util în recunoașterea locului său de lungă durată nu doar în istoria DC, ci în eforturile sale de tipic nerecunoscute (și ocazional din spatele scenei) pentru drepturile creatorilor și pentru drepturile creatorilor și Locul său în originea și îngrijirea și hrănirea sistemului de distribuție directă a pieței. Aceasta este posibil o declarație controversată în aceste zile, dar piața directă ar fi fost și ar fi putut fi mult mai rău fără el.

De asemenea, cred că – după ce șocul inițial se va opri – că Paul va fi o persoană mult mai fericită după ce tot praful se va așeza. Mai ales că flurry de anunțuri din această săptămână indică, de asemenea, că Paul va putea acum să-și facă tranziția mult așteptată (și anticipată!) înapoi la o altă dragoste timpurie, scrierea benzilor desenate, iar primul său nou proiect de scriere va fi Legiunea Super -Eroii. Și în timp ce cealaltă știri DC este potențial înfricoșătoare, Revivarea Levitz/Legion este cea mai bună veste pe care am auzit -o de mult timp!

Aceasta va fi cea de-a treia întoarcere a lui Paul ca Scrib Legion (fără a număra o poveste scurtă rătăcită aici și acolo, inclusiv una editată nervos de mine!). Ultimul său stint pe Legiune a fost de remarcat în special pentru propulsarea Legiunii în topul graficelor de vânzări DC, cimentând statutul Legiunii ca una dintre cele mai bune francize ale sale și creând unul dintre clasicii DC din toate timpurile (nu doar Legion) în Saga de întuneric teribil cu colaboratorul său artistic favorit de fan, Keith Giffen.

(Dacă DC ar fi deștept, ar găsi rapid un loc în care Paul să spună din nou poveștilor JSA, mai ales că noii scriitori de acolo se pare că nu „primesc” ceea ce face ca JSA ). .

Paul, bun venit acasă!

Dar asteapta…

Am reamintit să nu vorbesc prea mult despre Legiunea aici, atât despre ceea ce s -a întâmplat în cărțile actuale în ultima vreme, fie despre rolul meu de fost redactor al Legiunii. Să încercăm să rectificăm o parte din asta.

Legiunea a trei lumi

Am încetat să citesc Legiunea a trei lumi după cel de -al doilea număr. Nu pentru că nu mă bucuram (am fost!), Ci pentru că am aflat despre întârzierea viitoare a producției cărții – mai ales pentru că artistul George Pérez a vrut să -și ia timpul și să facă o treabă grozavă! De obicei, urăsc când artiștii trag acea cascadă, dar aici am fost bine cu asta, deoarece 1) Pérez a desenat aproximativ 30 de pagini pe număr. 2) Pérez a desenat trei versiuni diferite ale Legiunii, plus aproximativ 50 de răufăcători, diverse felinare verzi, tutori și alte personaje – cu ușurință aproximativ 100 de caractere pe număr (și multe altele în numărul 5!). Personajele se vărsau din PANel Borders! 3) Povestea a fost suficient de complicată încât știam că voi uita ce se întâmplă de la problemă la problemă – mai ales pentru că probabil aș citi despre o sută sau mult mai multe benzi desenate între fiecare număr al seriei, ca să nu mai vorbim de Zeci de seriale TV pe care le urmăresc. În plus, 7-12 cărți de proză diferite pe care le-am dus la un moment dat. În plus, filme – multe dintre ele fiind serializate și în aceste zile. Este o mulțime de povești de urmat! Bietul meu creier epuizat nu le poate menține întotdeauna drept.

Așa că am așteptat până când au fost publicate cu toții înainte să le citesc, toate într -o singură ședință. Din păcate, am aflat despre unele dintre „surprizele” care s -au întâmplat în serie, deoarece au avut repercusiuni în unele dintre celelalte benzi desenate mult mai actuale pe care le -am citit – un lucru pe care îl urăsc despre modul „Toți trebuie să fie conectat” de a povesti în aceste zile în aceste zile . (Ceva pe care probabil îl împărtășesc cu o mulțime de colegi de abonați din Westfield, care își primesc doar benzile desenate o dată sau de două ori pe lună.) Este ciudat să nu citești toate benzile desenate în aceeași săptămână în care au fost publicate?

Oricum, Legion of Three Worlds a fost una dintre cele mai bune povești ale Legiunii din ani, poate zeci de ani. Era super-comprimat, astfel încât lucrurile mari se întâmplau la fiecare câteva pagini-sau a existat o pagină mare, uriașă, cu două pagini, răspândită pentru a drool peste! Nu a fost prea mult loc pentru caracterizare (întotdeauna o problemă în poveștile LSH), dar scriitorul Geoff Johns a excelat în exprimarea personajului în ceea ce a spus personajul – și nu doare niciodată să ai un profesionist precum Pérez la bord pentru a arăta personajul în opera de artă . De asemenea, nu este prea mult loc pentru ca personajele să strălucească (Dumnezeul meu, au existat trei versiuni fiecare dintre multe dintre personajele populare!), Dar Johns a făcut o treabă bună în a se răspândi în jurul „momentelor stelare” la personajele potrivite. Dacă aș avea spațiul aici, aș putea scoate cu ușurință zeci de momente „perfecte” din serie.

Am avut multe de preocupat, mai ales după ce partenerul meu tipic iubitor l -a pus cinic în cap la începutul seriei, că „Știți, o mulțime de personaje vor fi doar nutrețuri de tun. Probabil că vor ucide legiunea „dvs.” pentru a face loc pentru unul nou. ” Din fericire, o întâlnire întâmplătoare cu Geoff Johns la vrăjitorul de anul trecut Chicago Con i -a oferit lui Geoff oportunitatea de a spune „Sper că veți fi mulțumit de ceea ce se întâmplă cu„ Legiunea dvs. ” – în special cu XS și Gates, pe care mi -a plăcut să le scriu!” Din fericire, am fost foarte mulțumit de modul în care s -a dovedit totul, mai ales că multe dintre personaje au supraviețuit, deși a fost de obicei o luptă brutală și sângeroasă.

De fapt, m-am încântat atât de mult în primele două probleme, am precomandat colecția Hardcover înainte ca seria să fie chiar finalizată. Este programat să fie livrat la sfârșitul lunii octombrie, așa că mai există șansa de a -l achiziționa înainte de a fi disponibil.

Întoarcerea unui titlu clasic

Adventure Comics #3

Am fost foarte încântat să aud anunțul potrivit căruia legiunea urma să fie reînviată criză post-finală, mai ales că a fost anunțată că aceasta trebuia să fie plasată în benzile desenate de aventură reînviate, titlul de benzi desenate din prima serie a Legiunii. Acesta a fost un pic de nostalgie, precum și învierea unei mărci ale DC grozave. De asemenea, am fost încântat să aud că Geoff Johns o va scrie, mai ales că am crezut că a făcut o treabă atât de grozavă pe nu numai Legiunea a trei lumi, ci și Supermanul și Legiunea Super-Eroilor din benzi desenate, precum și în benzi desenate, precum și Saga Lightning, care a jucat Legiunea în crossover-ul JLA/JSA din acel an.

A spune că am fost șocat când a apărut Adventure Comics #1 (de fapt #504) și am descoperit că Legiunea este doar caracteristica de rezervă din spatele plumbului Superboy va fi redus reacția mea, mai ales că nu m-am încălzit niciodată până la Această versiune particulară a personajului Superboy (cu excepția poveștilor scriptate de Karl Kesel timpurii) și mi-am dorit să fie încă mort. De fapt, titlul meu timpuriu pentru această recenzie a fost „Holy Murray Boltinoff!”, O sugestie a pălăriei către editorul DC care inițial a eliminat Legiunea din ea este deja tristă-dar cel puțin obișnuită-Burth ca rezervă în acțiune în acțiune Benzi desenate în cvasi-limbo de rezervă ocazională Superboy. (Ceva care a luat Legiunea de câțiva ani pentru a -și scoate drumul înapoi, creând din greșeală fandomul legiunii organizate în acest proces.)

Și apoi am citit problema. și a trebuit să-mi sufoc reacția inițială de genunchi după ce am citit povestea Superboy extrem de înflăcărată, scrisă de Johns și ilustrată frumos de Francis Manapul. M -au avut la pagina 2, cu acel uimitor Sunset Kansas și Superboy mărturisind lui Ma Kent „Nu pot să cred că am urât vreodată Smallville”.

De asemenea, foarte interesante sunt intrările din jurnalul lui Superboy despre „Ce face Superman?” Și „Ce face Lex Luthor?” Având în vedere că s -a dezvăluit că personajul împărtășește materialul genetic atât cu acei indivizi, cu puțin timp înainte de „moartea” lui Superboy în criză nelimitată.

Problema 2/505 a fost și mai bună, cu prima conversație „reală” a lui Superboy cu Wonder Girl pentru că moartea luiși întoarcere. Și atât Ma Kent, cât și Krypto jucând un rol important. Perfect. Adventure Comics este acum cartea mea de benzi desenate preferate de supereroi.

Superman: Secret Origin #2

Da, sunt încă un pic îndoit de Legiunea doar fiind back-up-ul, deși aud de la „insiderii cunoscuți” că acesta este mult mai mult un loc de loc, deoarece PTB-ul DC al DC rezolvă detaliile despre ceea ce este locul legiunii în Noul DCU va fi exact. Și se pare că, cu anunțurile recente, Paul Levitz ar putea acum să fie mult mai mult din aceste discuții. Mi se pare bine, deși voi fi puțin trist dacă Geoff Johns nu face parte din viitorul LSH. (Deși se pare că vor face parte din Supermanul scris de Johns: Secret Origin. Deci, cel puțin asta este ceva.)

Mă bucur foarte mult de modul lent prin care actuala legiune este (re) introdusă, multe dintre echipe funcționând destul de tipic în secolul al XIX-lea, dar încă cu câțiva membri care operează în mod misterios în DCU actual și Alții Mia. Nu m -a scăpat complet că noul status quo pentru actuala legiune ar putea fi foarte posibil acolo unde continuitatea ultimei lecturi a lui Levitz s -a încheiat (cu oarecum un decalaj de timp între cei doi), cu toate celelalte legiuni alternative plasate În alte universuri alternative DC. Cum ar fi „ThreeBoot” Legiunea „repartizată” la Earth Prime și legionarii „reporniți” rătăcind multiversul ca „noii” rătăcitori, conform legiunii a trei lumi #5.

Momentele interesante sunt în fața Legiunii Super-Eroilor. Voi fi unul dintre primii în linie pentru a vedea ce se întâmplă.

Asa de. Ce?

Deci, ce este despre Legiune? Am fost întrebat foarte mult de oameni din „lumea reală” (acea neobișnuită nici o lume în care oamenii nu știu nimic despre benzi desenate dincolo de Batman, Spider-Man, X-Men sau Superman) și chiar o mulțime de tineri Fanii de benzi desenate care pur și simplu nu primesc apelul Legiunii. În unele moduri, în esența sa, Legiunea Super-Eroilor a fost inițial la benzi desenate ceea ce X-Men au devenit acum. În termenii săi simpli, ambele grupuri sunt o colecție substanțială de personaje eroice, în mare parte tinere și idealiste, cu super-puteri foarte particulare sau abilități fantastice care se formează împreună pentru a ajuta alți oameni. Unele detalii esențiale variază: X-Men sunt (de obicei) stabilite în zilele noastre, sunt de obicei multietnice (cu extraterenul ocazional aruncat) și au o mulțime de povești care se ocupă de ele persecutate de o lume care le teme mai ales . Legiunea (de obicei) se stabilește 1.000 de ani în viitor, constă în mare parte din toți extratereștrii (în general unul de pe fiecare planetă) și are o mulțime de povești despre organizarea lor în sine (Legiunea se referă la orientări și tribune) sau despre politica politică sistem în care lucrează. Din păcate, în ciuda faptului că sunt toți „extratereștrii”, Legiunea arată mai ales ca o grămadă de copii americani albi (mai ales în primii ani) jucând la Galactic Parammilitary War Games, motiv pentru care X-Men le-a trecut în popularitate în urmă cu câteva decenii . În ciuda faptului că a trăit în viitor, Legiunea a avut întotdeauna o perioadă dificilă de a ține pasul cu vremurile.

Adevăratul esențial pentru popularitatea ambelor serii este ceea ce numesc factorul de identificare. Ambele serii au o distribuție substanțială de personaje care sunt oarecum subdezvoltate în ceea ce privește personalitate, deoarece fiecare personaj are atât de multă concurență pentru „timpul ecranului”. Numeroase dintre personaje erau în esență ardezie goală. (Cel puțin inițial. Cu ambele francize acum de zeci de ani, multe dintre personajele esențiale sunt bine definite, deși există încă numeroase personaje minore sau incidentale definite în mare parte de puterile lor.) Deoarece numeroase personaje erau Tabula Rasa, tinerii cititori ar putea se proiectează în aceste personaje, pe baza celor mai mici motive. („Uau, elementul lad pare cu adevărat timid – la fel ca mine!” Sau „Phantom Girl este foarte drăguță! Mi -aș dori să pot fi băiat ultra tânăr, așa că aș putea fi iubitul ei!” Sau oricare dintre zeci de alte scenarii care nu au fost explicite de către Th

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post She-Hulk vine
Next post Albumele Bandcamp pot fi grozave! Black Belt Eagle Scout și Folly and the Hunter