She-Hulk vine

Termen limită raportează că Tatiana Maslany a fost distribuită pentru a-l juca pe avocatul Jennifer Walters, precum She-Hulk. Este cea mai cunoscută pentru rolul principal câștigător al premiului Emmy în seria canadiană de științe de știință Orphan Black, unde joacă mai multe personaje.

Actualizare producție She-Hulk

Mark Ruffalo, a replicat o întâmpinare pentru actrița, care va juca vărul lui Bruce Banner. Ruffalo va apărea în emisiune, mulți probabil într -un rol mult mai substanțial decât un cameo. În benzi desenate, o transfuzie de sânge de la banner la vărul său muribund, Jennifer Walters, este motivul pentru care se transformă în She-Hulk.

Au fost mai multe întârzieri ale programului de producție din cauza pandemiei, dar se pare că Marvel Studios revine pe drum. Thedirect relatează că producția pentru seria She-Hulk de pe Disney+ va începe februarie 2021.

Privind în urmă, așteptând cu nerăbdare

She-Hulk a fost de fapt ultimul personaj major pe care l-a creat Stan Lee. În prima sa serie, Savage She-Hulk din 1980, a fost concepută ca un personaj mult mai important. Dar, în anii următori, prin diverse apariții, în special în mâinile lui John Byrne cu Fantastic Four, și a doua sa serie solo din 1989, senzațională She-Hulk, și-a găsit nișa. She-Hulk a devenit un personaj cu o atingere comică care a rupt peretele al patrulea, similar cu Deadpool. Va fi interesant să vedem dacă parcurg acest traseu cu Disney+ Show. Pentru o vedere îndelungată, pentru că Marvel deține Deadpool acum, imaginați-vă interacțiunea celor doi făcând câteva pereți din al patrulea perete împreună!

Dincolo de viitoarea sa emisiune, GeekozitateMag a exprimat că Jennifer Walters va juca avocatul lui Peter Parker în următorul film Spider-Man. Marvel planifică, de asemenea, un alt spectacol Disney+ care va prezenta o echipă de supereroi pentru toate femeile, condusă de She-Hulk, numită A-Force. Dna Marvel este o altă serie care se va construi în asta. De asemenea, Dazzler este considerat pentru A-Force, ca parte a tehnicii lui Marvel de a presăra mutanții în tot MCU înainte de a face X-Men.

Cărți de benzi desenate She-Hulk pentru a ridica

Savage She-Hulk 1

Această carte prezintă prima apariție și originea lui Jennifer Walters/She-Hulk. 9.8 au vândut recent peste 600 de dolari. 9.6 se strecoară până la 300 USD. 9.4 sunt în urmă cu vânzări recente în intervalul de 250 de dolari. Chiar și cu abundența de copii de înaltă calitate în recensământul CGC, această problemă ar putea merita să fie ridicată, deoarece Marvel pare să aibă planuri pe termen lung pentru personaj.

Hulk incredibil 282

Această problemă retrăiește originea lui She-Hulk și prezintă prima echipă cu Hulk. Acesta a dobândit atenția recent ca o carte esențială, așa cum este indicat de recensământul CGC fiind pe partea mai ușoară. În acest moment, atât 9.8, cât și 9.6 vor fi peste 100 USD, dar pot fi obținute copii brute de înaltă calitate pentru sub 40 de dolari.

She-hulk senzațional 1

Iată unde she-hulk vine cu adevărat în ea cu scrierea și arta lui John Byrne. Această carte are un preț rezonabil cu 9,8 în jur de 100 și 9,6 USD în jur de 60 USD. Este posibil ca aceste prețuri să fie subestimate, având în vedere că aceasta este seria chintesențială pentru personaj.

A-force 1

Iată un alt somn. 9.8 sunt cu ușurință sub 100 USD. În viitor, pe măsură ce ne apropiem de o serie de forțe A pe Disney+, cât de diferite vor arăta aceste prețuri?

Există numeroase alte cărți, dintre care unele sunt chiar mai scumpe decât unele din această listă. De exemplu, Hulk 441 care parodiează ficțiunea pulpei, sau senzațional She-Hulk 40, care prezintă she-hulk sărituri goale. Cred că cele de pe această listă sunt cele mai clasice pentru personaj, dar vom vedea cum reacționează piața pe măsură ce She-Hulk câștigă popularitate în următorii ani.

Imparte asta:
Acțiune

Reddit
Stare de nervozitate

LinkedIn
Tumblr

Telegramă
Pinterest

Facebook
Buzunar

WhatsApp

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

She-Hulk: Cheile pentru a vâna înainte ca seriesshe-hulk să fie pregătit să-și facă amprenta pe MCU în 2022 cu rolul ei de distribuție Disney+. Buzz a creat mult interes pentru cheile She-Hulk. Publicul nu știe la ce să se aștepte de la She-Hulk. În ceea ce sună ca încercarea lui Marvel de a Ally McBeal, She-Hulk va fi o comedie legală …
4 februarie 2022in „benzi desenate”

Rumori Savage cu toate lucrurile „nemuritor Hulk” care absorb în prezent atenția fanilor de benzi desenate, acum obținem o nouă răsucire asupra viitoarelor planuri Marvel pentru familia Hulk. Conform celor mai recente zvonuri, vezi aici, viitorul serviciu de streaming Disney+ intenționează să lanseze o emisiune TV Hulk/She-Hulk, care nu a jucat nu mai puțin …
16 aprilie 2019in „Comic Collecting 101”

Top Marvel Spec Comics pentru 2022: Moon Knight FTW? În trecut, speculatorii s -au concentrat pe alegerile de film pentru a obține saltul pe benzi desenate speculative. Cu toate acestea, în ultimii ani, pandemia a schimbat această dinamică. Deși filme precum recentul epopee Spider-Man sunt de sine stătătoare, numeroase filme de top din anul trecut au palpat în comparație …
27 ianuarie 2022in „benzi desenate”

Colțul colecționarilor de benzi desenate

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Previzualizarea comiclistului: Marșul Crabilor Volumul 2 Imperiul Crabs HC
Next post Coloana KC: LLL!