Beauology 101: gospodărie sau uitată

Această publicație este depusă sub:

Pagina principală evidențiază,
Interviuri, precum și coloane

„Beau Smith, gazda ta, eroul tău, singurul tău prieten adevărat.”

de iubitul Smith

O mulțime de oameni, inclusiv eu, au solicitat mai multe povești „prietenoase cu familia” în benzi desenate super -erou în ultimii ani. Am fost auziți, însă nu îl primim.

Punctul meu de vedere personal despre motivul pentru care noi, ca vizitatori, nu îl primim este, deoarece cei din editorial, precum și taxe inovatoare nu sunt interesați. Cred că se gândesc doar la ceea ce îi distrează ca bărbați în vârstă de 25-55 de ani. Această vârstă, precum și grupul de gen este încă majoritatea celor care citește, precum și cumpără cărți de benzi desenate, pe lângă publicări, precum și le produce. Cititorii de sex feminin a crescut în ultimele decenii, însă nicăieri aproape de ceea ce ar trebui să fie la fel de bine. Vizitatorii de sex feminin, precum și vizitatorii potențiali sunt încă ignorați, în cea mai mare parte, de către cei cu taxă de benzi desenate de supereroi mainstream.

Stapanul Inelelor

Vizitatorii de sex feminin nu sunt singurii care au fost schimbați scurt. Tinerii, precum și adolescenții sunt, de asemenea, lăsați afară. Vă rugăm să rețineți că nu vorbesc despre ceea ce este perceput drept „kiddy benzi desenate” sau benzi desenate „romantice”; Vorbesc despre povești de farmec largi care distrează un public mult mai larg. Tot ce trebuie să facă este să analizăm ce au făcut producătorii de filme cu Lord of the Rings. Au apelat la toate vârstele, precum și la grupuri de gen, la fel ca și filmele Harry Potter. Rețineți mulțimea cu care ați văzut acele filme, precum și mai mult decât probabil, a fost un public larg. Puteți chiar să vă uitați la filmele recente de supereroi, cum ar fi The Avengers, precum și Batman: The Dark Knight Rises, precum și să vedeți că acele filme, bazate strâns pe supereroii mainstream, au fost lovituri semnificative cu toată lumea.

Esențial uimitor patru

Benzi desenate de supereroi mainstream utilizate pentru a putea face acest lucru. Doar faceți timp pentru a verifica sau a reciti primele 100 de probleme ale uimitorului patru sau deosebite Spider-Man din anii ’60 (aș sugera calea mai puțin costisitoare a Essentials Marvel). Ceea ce veți descoperi sunt incredibile, toate vârstele, toate poveștile de gen, precum și personajele care încă mai stau înalte astăzi. De asemenea, multe dintre benzile desenate de supereroi de astăzi sunt destinate unui grup atât de mic de cititori, nu se pune problema vânzărilor de benzi desenate continuă să rămână puțin în timp ce filmele de gen se extind. Cineaștii iau poveștile originale fără vârstă, precum și personaje, precum și lărgite pe ele fără a lăsa spectatorii în urmă sau afară. De ce nu pot face benzi desenate la fel?

Ei pot, dacă încetează să privească pe fereastra mică, precum și să iasă afară, precum și să privească cu adevărat imaginea cu adevărat uriașă.

Spider-Man esențial

Nu afirm că majoritatea benzilor desenate sunt scriitori săraci. Nu, nu este problema. Problema este că se compun doar pentru ei înșiși, precum și nu pentru toată lumea. Editorii par să se teamă să iasă din decenii, îngustă rutina, precum și să ajungă pe o cale în care există mai mulți pasageri care să se ocupe de o călătorie mai largă.

Editorii de benzi desenate îi datorează potențialilor, precum și vizitatorilor prezenți pentru a face gospodăria să crească. Metoda actuală de a produce benzi desenate de supereroi mainstream nu poate fi torța care este transmisă generației următoare de creatori. Dacă este, nu va trece cu mult timp până când această torță va fi eliminată. Cred cu adevărat asta. În 15 până la 20 de ani, mulți dintre creatorii de astăzi, precum și vizitatorii vor fi dispăruți, precum și, mai degrabă, o parte semnificativă a ratei dobânzii în benzi desenate. Inovația modifică prezentarea cărților de benzi desenate, precum și metoda că sunt spuse, precum și consumate. Nu mai putem accepta și să continuăm să facem din benzi desenate de supereroi mainstream un gen de nișă.

Cavalerul intunericului se ridica

Ne cerem să crească. Ne cerem să le ajungem să fie din nou gospodărie.

Amigo -ul tău,

Beau Smith

Ranch Flying Fist

www.flyingfistranch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Cărți de benzi desenate That Time a uitat: The Original Life with Archie#21
Next post Coloana KC: Astăzi! Sau în timp ce portofelul meu plânge ușor …