Cea mai mare dintre toate melodiile Tribute lui Warren Zevon Partea a treia: anii 1990

Bine ați venit în ziua a treia a lui Zevon Tribute, unde vorbim despre fiecare dintre albumele cântărețului/compozitorului în achiziționarea cronologică și le alegem pe cele care sunt cele mai mari Din toate melodiile. Astăzi, ne uităm la cele trei înregistrări pe care le -a făcut în anii 90. Da, doar trei (și un record live). Este neașteptat ca un artist să producă atât de puțin în zece ani, mai ales după standardele de astăzi, atunci când nu veți lansa un record un an, toată lumea vă uită, dar cele trei care au ieșit au fost toate pietrele.

În primul rând, am avut domnul Bad Exemple (1991), primul album cu adevărat grozav al lui Warren Zevon în peste un deceniu. Hiturile au fost solide: piesa din titlu (scrisă cu Jorge Calderon) și piesa de închidere subestimată, „Lucruri de făcut Indenver când ai murit”. Dar reduceri mai profunde, precum „Căutarea unei inimi”, au arătat tipul de profunzime introspectivă care se potrivea cu garanția activității lui Zevon din anii ’70.

Apoi a venit un puternic album acustic live, Learning to Flinch, care a avut o nouă melodie remarcabilă („The Last Indiference of Heaven”) și a reelaborat versiuni ale tuturor celor mai semnificative melodii ale sale. Acesta a servit ca o reintroducere a artistului la o nouă audiență neplatată MTV și a arătat cât de puternic a fost ca interpret live.

Și apoi a venit un favorit personal pentru mine: Mutineer. A fost o colecție ciudată de cântece ciudate despre indieni, clovni, câini și mesia. Am pus o grămadă de aceste capre. În primul rând, „Ceva rău s -a întâmplat cu un clovn”, deodată înspăimântător și amuzant. În continuare, „Indiferența cerului”, care a debutat ca o melodie acustică cu un an mai devreme. Și apoi „Rottweiler Blues”, cu corul său: „Nu bateți la ușa mea dacă nu știți numele lui Rottweiler…” (Canina nu este numită niciodată în melodie.)

Ceea ce ne aduce la albumul care a închis deceniul, Life Will Kill Ya. Criticii par să difere dacă Zevon în acest moment știa că moare de cancer, dar titlul albumului și melodiile de pe acesta par să sugereze că a făcut -o. Este un record remarcabil, copertă pentru a acoperi melodii bune și numeroase grozave. G.O.A.T. Căci astăzi va fi scos din acest disc, dar a trebuit să aleg doar una care implică melodii precum piesa de titlu, coperta lui „Back in the High Life” a lui Steve Windwood, și Religia Dirty Little trebuie să fie lăsată în praf.

Deci, care este capra de astăzi?

Dulce și puternic „Nu ne lăsați să ne îmbolnăvim”. De ce? Pentru că, ca persoană cu o boală cronică, mă deschid de fiecare dată când o aud.

Versiunile de acoperire ale Don’t Let ne Let ne îmbolnăvim: Jill Sobule este frumos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Trailerul de film Avengers lansat
Next post #DrawyourBookshop – Editura din Marea Britanie SelfMadeHero anunță efortul rețelei sociale pentru a sprijini librăriile în Lockdown