#DrawyourBookshop – Editura din Marea Britanie SelfMadeHero anunță efortul rețelei sociale pentru a sprijini librăriile în Lockdown

Iată un concept îngrijit din editura din Marea Britanie SelfMadeHero pentru a ajuta câteva dintre instituțiile noastre extrem de preferate în aceste momente dificile. Efortul #DrawyourBookShop introduce miercuri, 18 noiembrie. Detalii complete de mai jos.

Editorul de cărți grafice din Marea Britanie SelfMadeHero Dificultate pentru #DrawyourBookshop numind toți artiștii! Apelând pe toți iubitorii de carte!

Editura Graphic-Novel SelfMadeHero este fericită să dezvăluie o nouă campanie de rețea socială prin Twitter, miercuri, 18 noiembrie! #DrawyourBookshop este un apel pentru toți artiștii să sprijine librăriile noastre în timpul blocării cu o schiță rapidă, un desen sau o capodoperă a magazinului lor preferat regional.

Cu teatrele întunecate, locurile de spectacole închise, cinematografele au tăcut, precum și galeriile închise în timpul blocării, este timpul să re-marcăm librăriile noastre ca un serviciu important, precum și să recunoaștem dilema existențială cu care se confruntă. Acum, cu mult mai mult ca niciodată, în decursul întârziat până la Crăciun, librăriile cerința să fie văzute, precum și celebrate pe rețelele de socializare, cu toate implicările posibile – precum și cele mai posibile implicări este cu combinația distinctă de cuvânt, imagine, ca precum și tipăritul care este arta benzi desenate.

În același timp, #DrawyourBookShop oferă, de asemenea, posibilitatea artiștilor de a -și înțelege munca pentru persoanele care ar putea să o publice într -o zi, pentru un vizitator care încă nu înțelege că le place, precum și care o va descoperi într -o zi în Una dintre librăriile pe care ar trebui să le facem acum tot ce putem pentru a salva.

Așadar, dacă sunteți un doodler-cartoonist pentru prima dată sau un artist devotat-fie că este vorba Invenție umană: Cartea!

(Imaginea de mai sus din memoriile unui hoț de carte de A. Tota, precum și P. Van Hove)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Cea mai mare dintre toate melodiile Tribute lui Warren Zevon Partea a treia: anii 1990
Next post O altă credință Erin Erin Hicks a reeditat în culori