O scrisoare deschisă de la Image Comics cu privire la lansarea media Saga#7

– Credeți -o sau nu, vă ascultăm.

La fel cum utilizați informațiile furnizate de clienții dvs. pentru a plasa comenzi pentru benzile noastre desenate, folosim informațiile pe care le obținem de la dvs. pentru a seta rulările noastre de tipărire. Ca și tine, modificăm puțin numerele. Presupunem întotdeauna că vor exista reordini și ne asigurăm că vom amprenta. De cele mai multe ori, numărul nostru final ne oferă un inventar suficient pentru a satisface cererea, dar din ce în ce mai des, am vândut.
Când ne vindem – și mai important, atunci când vindeți – știm că pierdem cu toții atât timp, cât și bani. De obicei, este nevoie de trei săptămâni până la o lună pentru a obține o a doua tipărire pe piață și că sunt trei săptămâni până la o lună pe care toți am fi putut să le vindem mai multe cărți. Este frustrant.

Este de două ori frustrant când o carte precum Saga, o bunăfidă lovită de Creatorul lui Y: The Last Man, Runaways and Pride of Bagdad, Brian K. Vaughan și colaboratorul său de talentat Fiona Staples, continuă să se vândă chiar și pe măsură ce devine mai profund talentat în alergarea sa. Am făcut cinci tipăriri ale numărului unu, trei tipăriri ale numărului doi și au existat a doua imprimare de probleme trei -șase. Suntem, în timp ce scriu acest lucru, pregătim să ne întoarcem la apăsarea pe prima colecție de pariuri comerciale.

Și la fel ca cele șase probleme anterioare, Saga #7 s -a vândut și, având în vedere că comenzile nu s -au ridicat în sus de la numărul șase la FOC, am decis că probabil a venit momentul să punem la dispoziție a doua imprimare. Folosind informațiile pe care le -am avut la dispoziția noastră – comenzile dvs. – ne -am gândit că suprapresiunea generoasă pe care am făcut -o pentru această problemă ar satisface cererea.

Prin „noi”, întâmplător, mă refer la „eu”.

A fost o decizie cutanată luată oarecum în grabă și un pic din frustrare și cred că a fost acel sentiment de frustrare care a intrat în buletinul de vânzare cu amănuntul, directorul nostru de PR & Marketing, Jennifer de Guzman, a fost trimis la începutul acestei săptămâni. Pentru aceia dintre voi care au găsit tonul acelui buletin condescendent sau abraziv – aveți scuze. În comunicarea frustrărilor mele către Jen, care au fost transmise din greșeală și asta nu ar fi fost cazul. De asemenea, ar fi trebuit să vă oferim mai mult un cap cu privire la modul în care ne descurcăm, astfel încât să nu fiți complet orbiți de o schimbare bruscă a politicii și din nou, asta este asupra mea.

Cu toate acestea, nu putem să ne întoarcem în timp și să remediem trecutul, așa că, în schimb, vom merge mai departe.

Așa cum am spus în sus: te ascultăm.

Așadar, vom reimprima Saga #7 și vă vom oferi această reimprimare la o reducere masivă.

Pentru a doua imprimare a Saga #7, fiecare cont care comandă 25 de exemplare sau mai multe până la data sa, le va primi cu o reducere de 80%, ceea ce face ca costul dvs. să fie în jur de 60 ¢. Și pentru oricine comandă mai puțin de 25 de ani, vom extinde reducerea maximă a imaginii către dvs., indiferent de reducerea dvs. obișnuită.

Codul comenzii pentru a doua imprimare a Saga #7 este Nov128073. FOC va fi 12/24, iar data din magazin va fi 1/16.

Am făcut o suprapunere destul de grea pe Saga #8, dar, uitându -mă la activitatea actuală de reordonare, cred că nu vom ține acest stoc foarte mult timp. Mai multe știri despre acest lucru pe măsură ce se dezvoltă, dar dacă trebuie să reimprimăm această problemă, vom face și noi.

Între timp, totuși, pur și simplu nu putem reimprima fiecare număr al acestei serii pe o bază nedeterminată, așa că, cu FOC pentru Saga #9 în viitorul nu prea îndepărtat, vă voi cere să ne ajutați Și asigurați-vă că verificați cu dublu comenzi cu privire la această problemă când va veni momentul. Am un avantaj aici, prin faptul că ajung să văd aceste lucruri înaintea ta, dar îți promit – această serie nu va fi mai bună de aici. Brian și Fiona au planificate câteva lucruri fantastice și nu veți fi dezamăgiți dacă continuați să susțineți această serie.

Mulțumesc, și din nou – scuzele mele pentru modul în care mi -a fost comunicată frustrarea pentru această problemă. Nu vă vom lăsa din buclă cu privire la decizii de genul acesta în viitor și, de fapt, asigurați -vă că consultați newsletter -ul săptămânal pentru detalii complete despre politica noastră de reimprimare.

-e.S.

Eric Stephenson
Editura, Image Comics, Inc.

Saga #7 Second Printing
Cod diamante: nov128073
Comanda finală întrerupere: 24 decembrie 2012
În magazine: 16 ianuarie 2013

Saga #8
Cod diamant: OCT120541
În magazine: 10 decembrie 2012

Saga #9
Cod diamante: Nov120578
Comanda finală întrerupere: 24 decembrie 2012
În magazine: 16 ianuarie 2013

Saga #1 – Image Firsts Edition
Cod diamant: OCT128195

Volumul saga unu
(Colectează #1 – 6)
Cod de diamant: Aug120491
ISBN: 978-1-60706-601-9

Imparte asta:
Acțiune

Reddit
Stare de nervozitate

LinkedIn
Tumblr

Telegramă
Pinterest

Facebook
Buzunar

WhatsApp

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Shortboxed: Faceți cum să cumpărați și vânzarea benzilor de benzi desenate ușor, am avut șansa de a discuta cu Gene Miguel, co-fondator al Shortboxed, o aplicație modernă concepută pentru a face cumpărarea și vânzarea de benzi desenate mai ușoare și mai sigure pentru toată lumea. El ne -a oferit o perspectivă asupra clădirii scurturilor de construcții, împreună cu câteva priviri despre ceea ce lucrează în continuare. Fiecare colecționar știe …
Novenull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Ulises Fariñas și Magnetic Press anunță o nouă amprentă de publicare Buño
Next post Weekend -urile sunt pentru single -uri cu New Bob Marley, The Beatles și multe altele