12 motive pentru care o iubesc

Acest roman grafic fermecător/frustrant surprinde punctele cheie ale unei relații în douăsprezece scene bine alese. (Fiecare are o melodie tematică listată pentru a începe, de asemenea, în cazul în care doriți experiența senzorială completă.) Gwen este un personaj fascinant, întorcând așteptările pe capul lor de la primul capitol, prima întâlnire a cuplului. Ea cumpără Evan Flowers, ceea ce îl face morocănos și petizor. El nu înțelege sensul ei, dar în loc să întrebe despre asta, el sare la propriile concluzii.

Lipsa lor de comunicare continuă în următoarea scenă din 12 motive pentru care o iubesc, unde se arată că au abordări foarte contrastante ale vieții. Este creativă și jucăușă, până la punctul de supărare, în timp ce el este practic, uneori chiar stâlp. Dacă Evan ar lăsa -o să -și facă propriile alegeri, el s -ar termina mai fericit. Pentru a fi corect, pot exista motive pentru care el să fie suspect, deoarece ea se joacă prea mult cu așteptările sale.

În acest moment am început să mă gândesc că cei doi nu vor rezolva niciodată, deși mi -am dorit. Este nevoie de două încercări pentru ca ei să aibă o primă întâlnire de succes, de exemplu, deși a doua este destul de fermecător filosofică. Mai târziu vedem cum poate fi lipsit de gândire și judecată, probabil datorită incapacității sale de a citi reacțiile altor persoane. El împinge prea departe pentru că nu știe cum iese. Și de aceea spun frustrant – sunt oameni interesanți, vreau să fie fericiți, dar nu cred că sunt fericiți împreună. Chiar dacă vreau să obțină ceea ce cred ei vor.

Joelle Jones face debutul în mod uimitor. Stilul ei se schimbă impresionant pentru a se potrivi cu starea de spirit a fiecărei piese. Și este necesar, deoarece scenariul lui Jamie Rich se bazează pe arta ei – el este confortabil să lase imaginile să spună povestea când este nevoie. Cititorul ajunge să vadă că conducerea interacționează în loc să i se spună ce gândesc și simt. Totuși, este evident, prin gesturile și atitudinile bine desenate ale celor doi. Și amândoi sunt drăguți. Are un farmec Dean Cain-ish, cu ochelari și un zâmbet grozav, în timp ce pumnul ei din corpul ei superb este luminat de o stropire de pistrui pe nas.

Primul moment real al spectacolului (deși nu cred că aceasta a fost intenția, este doar șocant de bine și ar putea fi folosit ca piesă de prezentare) este capitolul patru, unde Gwen primește un monolog. Fiecare pagină este un apropiat plin de spirit, în conformitate cu senzația sezonului pe care îl descrie, susținut cu o spălare gri. Evan primește un capitol corespunzător mai târziu, realizat în paginile cu contrast ridicat, în mare parte negre. Secțiunea lui începe, de asemenea, să fie despre ea, așa cum o vede.

Acesta este un lucru ciudat despre carte – avem mai mult impresie despre cum gândește el, cu motivațiile ei rămânând opace. Aceasta este o calitate comună a benzilor desenate romantice scrise de bărbați. Înțeleg bărbatul și creează motivații complexe pentru acea parte a relației, dar femeia păstrează un mister. Aici, acesta este chiar cazul, deși mai multe personaje vorbesc despre ea și despre istoria ei decât despre el. Dar atunci, aceasta este și o parte din fondul ei, că nu știe anumite lucruri despre ea însăși. Sau poate citesc mai mult în ea decât intenționez, pentru că am cunoscut oameni ca el, dar nu la fel de mult ca ea.

Cu o atenție atentă, piesele capitolului pot fi reasamblate în ordinea bazată pe timp, dar aș dori să știu cum autorul le vede să se înfășoare, în cele din urmă. Această întrebare persistentă face parte din ceea ce face cartea atât de fascinantă. Cei doi creatori au fost intervievați online despre carte.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Tumblr

Postări asemănatoare:

Vrei să fii pe o barcă cu fanii Walking Dead? Wizard World, principalul furnizor al Culturelor Pop Conthing cu celebrități TV, a anunțat că vor lansa o croazieră Wizard World în decembrie, cu invitatul cu titlu, Norman Reedus (The the the morți vii). De asemenea, Ennie Hudson (Ghostbusters) și Barry Bostwick vor fi prinse și Ennie Hudson (Ghostbusters) și Barry Bostwick (The Rocky …

Citește o poveste completă a Beară de Burden săptămâna aceasta este Beasts of Burden: animale de animale, superba roman grafic de Evan Dorkin și Jill Thompson despre câinii care luptă cu forțele mistice. (Dar această descriere nu face justiția în serie sau nu atestă imensul abilitate creativă afișată aici.) Cartea colectează cele patru miniserie de emisiuni …

Predicator la televizor? De la Seth Rogen?! adaptează predicatorul serialului de benzi desenate Vertigo pentru TV. Comicul a fost preluarea modernă a lui Garth Ennis asupra occidentalului, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Înveselește-te! Love and pom poms
Next post A spus Whale-Hawaii