Chip Zdarsky multi-talentat se alătură exclusiv Marvel Comics

Release Media-Marvel Palking este extatic pentru a anunța că scriitorul Chip Zdarsky va continua să aducă povestirea și ideile sale distincte pentru a se minuna într-un acord exclusiv.
Unul dintre cei mai versatili creatori din industria benzi desenate, Zdarsky și -a făcut amprenta la Marvel cu debutul său în serialul lui Howard the Duck, cu Art de Joe Quinones. Serialul a găsit aclamarea vânzărilor care debutează ca al șaptelea cel mai bine vândut comic din martie 2015 și aclamare critică datorită capacității lui Zdarsky de a crea o lume nouă specială plină de vedete memorabile și preferate de fani. În februarie trecut, Zdarsky a început să-l ajute pe Peter Parker: spectaculosul Spider-Man cu Adam Kubert, preluarea personajului atemporal-Quirky, dar și plin de inimă-propulsând seria la un debut în top ca cea mai vândută carte de benzi desenate din iunie .

În 2017, o schiță de la Zdarsky pe spatele lui Peter Parker: spectaculosul Spider-Man a inspirat 20 de copertine de variantă „Cum să desenezi”, fiecare cu recomandări despre cum să desenezi o mulțime de personaje ale lui Marvel-toate infuzate cu Zdar Creativitatea și umorul mărcilor comerciale. Zdarsky continuă să-și afișeze talentele în calitate de actual scriitor al Marvel 2-in-One, unde poveștile sale emoționale și cu pricepere despre Ben Grimm și Johnny Storm l-au determinat pe Vulture să pretindă că „istoria va arăta că cartea a stat de unul singur ca un Poveste amuzantă și empatică despre moștenire, durere și (aceasta fiind Zdarsky) Zingers. ”

CV-ul lui Zdarsky de la Marvel include Star-Lord, precum și povești prezentate în cărți precum The Ibatable Squirrel Girl, Civil War II: Alegerea părților și nu Brand Ecch. În luna iunie, Zdarsky va continua să împărtășească noi povești ale personajelor clasice Marvel, făcând echipă cu Mike Allred pentru Peter Parker: spectaculosul Spider-Man anual #1 și Declan Shalvey pentru Marvel 2-in-1 anual #1. Aruncați o primă privire la ambele copertine cu lucrările lui Allred la Peter Parker și propriile lucrări ale lui Zdarsky pe Marvel 2-in-one!

“Sunt încântat să fiu cu Marvel”, a împărtășit Zdarsky. „Această afacere indică faptul că trebuie să fac tot ce vreau cu orice personaje pe care le doresc și nimeni nu mă poate opri, ceea ce este minunat. Mă simt revigorat, ca și cum cineva a pălmuit un nou #1 pe mine și, sincer? Nu aș putea fi mai fericit. ”

„Ce se poate spune mult mai multe despre Chip Zdarsky despre care nu a spus deja despre el însuși?” Adăugat editor-șef C.B. Cebulski. „Dar serios, în perioada în care a fost la Marvel, Chip ne -a arătat toate cele mai remarcabile gamă de abilități ca scriitor, de la umorul său mușcător pe Howard the Duck, până la modul în care tehnicile de minune continuitate în moduri originale în Peter Parker, până la Inima și umanitatea pe care o aduce lui Marvel 2-in-one. Suntem încântați să -l avem ca parte a familiei Marvel și să -l lăsăm să facă tot ce își dorește cu orice personaje dorește. Poate.”

Pentru a găsi un magazin de benzi desenate lângă dvs., vizitați www.comicshoplocator.com

Sau pur și simplu discutați cu unii dintre eroii dvs. preferați cu chatbot -ul Marvel ușor accesibil prin Twitter și Facebook

Despre Marvel Entertainment

Marvel, o filială deținută integral a companiei Walt Disney, este una dintre cele mai faimoase companii de plăceri bazate pe personaje, construite pe o bibliotecă dovedită de peste 8.000 de personaje prezentate într-o varietate de media peste șaptezeci și cinci de ani ani. Marvel își folosește francizele de personaje în divertisment, licențiere și publicare.

Pentru o mulțime de informații, vizitați Marvel.com.

Imparte asta:
Acțiune

Reddit
Stare de nervozitate

LinkedIn
Tumblr

Telegramă
Pinterest

Facebook
Buzunar

WhatsApp

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Chip Zdarsky și Mark Bagley se întorc pentru Spider-Man Life Story anual #1 Return la fascinantul Time Real World Spider-Man: Life Story în august cu Spider-Man Life Story anual #1. Urmează comunicatul de presă: Release Media-o reluare fascinantă a miturilor Spider-Man, în timp real, din 2019, Spider-Man: Life Story a fost un hit de fani și critici. În luna august, …
2 aprilie 2021in „Comiclist”

Comiclist Preview: Howard the Duck #1Media Release – este o persoană la fel ca noi … doar el este și o rață. În luna martie, acel Fowl fin se întoarce la paginile Marvel Comics din Howard the Duck #1 – noua serie în curs de desfășurare a scriitorului Chip Zdarsky (Original Sins) și a artistului Joe Qui …
7 februarie 2015 „benzi desenate”

Urmați Peter Parker în timp real în Spider-Man: Life Storymedia Release-În 1962, lumea s-a bucurat de adolescenta Peter Parker a fost mușcată de un păianjen radioactiv … permițându-i să devină remarcabilul Spider-Man! Au trecut cincizeci și șapte de ani, având în vedere că remarcabila fantezie #15, povestea care a adus favo-ul tuturor …
12 decembrie 2018in „benzi desenate”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post A Voice in the Dark Anulat
Next post Previzualizări ale comiclistului: Exiles#1