Batman, precum și DC World Deal With Dark Days

Release-Începând cu un eveniment uriaș în această vară, scriitorii din New York Times, Scott Snyder (All-Star Batman), precum și James Tynion IV (Detective Comics ) lucrează împreună cu artiști celebri Andy Kubert (Dark Knight III: The Master Race), Jim Lee (Suicide Squad), precum și John Romita Jr. (All-Star Batman) pentru Days Dark: The Create #1, precum și zilele întunecate : Turnarea #1.
În frunte cu Snyder, aceste povești noi vor expune întunericul Underbelly al Universului DC. Misterele createlor, precum și castingul vor atinge rafturile pe 14 iunie, precum și, respectiv, pe 12 iulie, precum și vor rupe un teren nou în linia de publicare a DC.

„Arta de genul acesta cere o poveste legendară”, afirmă Snyder. „Dark Days prezintă un secret care urmărește toată metoda înapoi când am început pe Batman. Le -am arătat de -a lungul anilor cu ouă de Paște, precum și cu indicii. Acesta este un secret care începe de fapt în zorii lui Guy, precum și în generațiile de eroi, precum și în răufăcători, precum și, în cele din urmă, duce la mari revelații despre trecut, prezent, precum și viitorul cosmologiei DC. Nu aș putea fi mult mai extatic pentru zilele întunecate. Este preludiul evenimentului pe care l -am stabilit de ani buni. ”

„Luăm toate etosul, precum și plăcerea muncii Scott, precum și am interpretat în titlurile Batman, precum și am dezlănțuit -o în întregul univers DC”, adaugă Tynion IV. „Mărimea, precum și gama de ceea ce căutăm să terminăm cu zile întunecate, ar putea fi realizate doar de cele mai bune dintre cele mai bune. Andy, Jim, precum și Ioan sunt legende. Cu toții pe această meserie ne împingem unii pe alții, precum și fiecare concept, spre extrem. ”

Alimentarea vizuală a acestui eveniment este o clasă de artiști de master, inclusiv Kubert, Lee, precum și Romita Jr., care va conduce efortul DC de a aduce artiștii în fruntea procesului de poveste. Începând cu zilele întunecate, acești scriitori, precum și artiști vor lucra împreună pentru a stabili noi concepte, precum și personaje, îmbogățind în plus universul DC.

„Lucrul cu Scott, precum și cu James în Dark Days este punctul culminant al conceptelor uriașe, precum și un brainstorming nelimitat care a ieșit dintr -un summit inovator recent”, descrie Lee. „A fost o distracție incredibilă să am colegi precum Andy Kubert, precum și JRJR cu câțiva dintre cei mai buni scriitori ai noștri. Strategic, Dan, la fel de bine, am vorbit mult timp despre readucerea artistului la masă în Geneza evenimentelor mari, legendare. Summit -ul inovator a fost doar acela, precum și nivelul de parteneriat a fost cu adevărat revigorant, precum și electrizant. Nu putem aștepta să împărtășim zile întunecate cu DC Faithful … sunt într -o plimbare cu emoție! ”

Continuați să inspectați dccomics.com/blog/press pentru noutăți, actualizări, precum și rutine de panou legate de această poveste, precum și mult mai multe la Wondercon, Fan Expo Dallas, precum și C2E2 în următoarele luni.

Imparte asta:
Acțiune

Reddit
Stare de nervozitate

LinkedIn
Tumblr

Telegramă
Pinterest

Facebook
Buzunar

WhatsApp

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

DC Black Label To Leamber Batman: Last Knight de pe Earthscott Snyder, precum și artistul Greg Capullo se întorc la Batman în mai cu Batman: Last Knight on Earth, pentru a fi lansat pe eticheta DC Black. Urmează comunicatul de presă: Release Media – Echipa inovatoare foarte populară a scriitorului Scott Snyder, precum și a lui Arti …
22 februarie 2019in „benzi desenate”

Dark Knights: Metal #1 oferit în Choice Comic Shops la MidnightMedia Release – Dark Nights: Metal #1 (iunie170232) vine pe 16 august – precum și acum, DC expune primele detalii despre petrecerea oficială de la Midnight Rele Party a acestui număr ! În plus față de copertinele variante prezentate mai jos, puteți obține o nopți întunecate: litog metalic …
29 iunie 2017in „benzi desenate”

Prima privire la Batman/Fortnite: Fundația nr. 1 de la DC Comicsprint Copii ale Batman/Fortnite: Fundația #1 va include un cod bonus pentru ținuta de jucători Batman Who Râde, precum și un ecran special de ambalare tematică tematică. Urmează comunicatul de presă: Release Media – Publisher DC, precum și polițistul inovator, Jim Lee, a dezvăluit astăzi că DC, precum și jocurile legendare fac echipă …
21 octombrie 2021in „Comiclist”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Amazon Studios introduce noul comic digital Blackburn Burrow
Next post Sare de Katie Kim