10 motive pentru care sunt absolut peste Bloc Celebration

1. Noul album al Bloc Party, „Intimaty”, a scurs oficial. Acestea transmit patru melodii pe site -ul lor, precum și este oriunde pe hype machine. Din ceea ce am auzit până acum, nu merită cumpărat. La fel ca și aceasta este de la o persoană care a evaluat primele două albume ca fiind printre cei 10 sau 20 de ani din anii respectivi. Până acum, singura melodie de care am fost autentică, din toate piesele pe care le -am auzit, este „Semne”. Există alte două reduceri respectabile („O lună liberă”, în special). Cu toate acestea, nimic altceva nu pare nou. Bănuiesc că asta este de atunci. . .

2.. . . S -au oferit pe o etichetă majoră, așa că acum încercând să recupereze un zgomot vechi în loc să producă una nouă. Băieți, prima ta înregistrare a fost o bijuterie anti-stabilire postpunk. Chiar dacă melodiile erau în principal ca melodii, care nu reușesc să -și amintească o melodie precum „Helicopter”, un strigăt de a nu se conforma, nu să fie zdrobit, să nu fie. . . Vechi. În aceste zile, puțini artiști pot obține un astfel de sentiment creativ în timp ce se află sub strânsoarea unei etichete majore.

Petrecere-bloc cu elicopter

2. Noul album este formulat. Sărbătoarea blocului nu a fost niciodată înțeleasă pentru varietate, însă cel puțin au folosit pentru a avea pasiune. Acum sunt doar zgomot ca și noi, oamenii de știință. La fel ca și nu cel Mare. Indic versiunea actuală a acelei trupe.

3. Nu mai sunt eroici. Nu văd că trupe minunate pot face ceva proaspăt din noul lot de melodii.

Luno (copertă BP) -DFA1979.

4. Au folosit pentru a face melodii de bază. . .

Acest contemporan (acustic)

5. Asta s -a împrumutat spre remixuri minunate. . .

Acest lucru contemporan (Dave P & Adam strălucește remixul timpului)

6. Cu toate acestea, noile melodii nu au complexitatea vechii lor materiale-deșetă care ar putea fi acoperite cu fidelitate, precum și încă transformate în ceva special de către noul artist. Rugăciunea (coperta BP) -kt tunstall.

7. Adică, vreun individ vede cu adevărat trupe engleze de șold care acoperă noul material, în afară de cei care doresc doar să producă zumzet?

Pionieri (copertă BP) -Mysery Jets

8. Ce zici de benzile sub bule? Credeți că noul material va produce cu adevărat venerație?

Banchet (copertă BP) -Slowbear the Great

9. Sunt sigur că o mare parte dintre voi veți spune: „Noul album este cool! Nu fi un astfel de urât! Ești doar gelos! Eşti naşpa!” Pentru voi toți, afirm că ascultați acest lucru. . .

Furtuna, precum și petrecerea de stres-bloc

10. . . De asemenea, apoi revino la mine. Este ceva pe noul album atât de bun? Am afirmat că toți ieșim, precum și încă o copie a alarmei silențioase. Trebuie să existe un tânăr nou pe podeaua dvs. care nu a auzit -o încă. Răspândiți cuvântul despre exact cât de mare trebuie să fie această trupă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Pentru luarea în considerare: DC’s Shazam: The Monster Society of Evil
Next post Două alte motive pentru a investi în tinerii Avengers#1