Două alte motive pentru a investi în tinerii Avengers#1

Dacă nu ați ales tinerii Avengers#1, sunteți în spatele curbei.

Tinerii Răzbunători se referă la MCU mai devreme sau mai târziu. Cea mai recentă zvon a apărut Hulkling în seria Disney+, Wandavision. De mai bine de un an, Marvel Studios s-a zvonit că aliniază vedetele pentru a aduce această echipă de generație viitoare la uriașul, precum și micile ecrane, precum și acest lucru adaugă combustibil la focul de conjectură. Iată ce aveți nevoie să știți.

Cine este Hulkling?

Un hibrid Kree/Skrull, Teddy Altman-de asemenea, înțeles ca Dorrek VIII, precum și Dorrek Ultimate-este copilul Mar-Vell al lui Kree, precum și o prințesă Skrull. Teddy a fost apoi contrabandat pe pământ, precum și a crescut ca un om până când a fost găsit de super-sknul.

În ciuda numelui, Hulking nu are nicio legătură cu Hulk, în afară de aspectul său verde, muscular, precum și cu numele său, pe care l -a îmbrățișat la unirea tinerilor Răzbunători. Pentru a preveni confuzia publicului MCU, este probabil să nu fie numit Hulking în Wandavision.

Wiccan

Când Teddy se referă la acțiune live, cel mai probabil nu va fi singur. În Universul Marvel Comics, Teddy este ca cu Wiccan, care, de asemenea, a apărut pentru prima dată în Young Avengers #1. Kevin Feige a declarat că Marvel lucrează în prezent la adăugarea de personaje gay la MCU, precum și acest lucru ar putea fi extrem de bine ceea ce el a implicat.

În benzi desenate, Wiccan, precum și fratele său geamăn, Speed, sunt, de asemenea, membri ai tinerilor Răzbunători. Ceea ce mă face specific, vor fi personaje majore în Wandavision este faptul că sunt copiii vrăjitoarei stacojie, precum și viziune.

Tinerii Răzbunători #1

De mai bine de un an, am prezis câștiguri uriașe pentru această problemă, precum și în curând va ajunge la bun sfârșit.

Această problemă continuă să devină mult mai colectabilă. Feige a oferit problema o creștere atunci când a declarat că dorește să aducă echipa la acțiune live în următorii ani. Apoi a venit cuvântul că Kate Bishop va apărea în seria Hawkeye Disney+. Cu posibilitatea ca Hulkling, precum și Wiccan să fie prezentat în Wandavision, această problemă va ajunge doar să fie mult mai scumpă, așa că obțineți copia dvs. acum. Dacă aceste două sunt verificate pentru MCU, atunci va fi eliminat faptul că Marvel îi împarte pe tinerii Răzbunători, precum și atunci costurile se vor umfla cu adevărat.

În acest moment, o ediție comună clasificată la 9,8 este în medie de aproape 200 de dolari, cu toate acestea nu va rămâne atât de accesibilă mult timp. Anul trecut, acesta a fost un comic de 243 USD, așa că costurile de cost vă oferă o șansă să vă configurați pentru un venit bun în următoarele luni.

Dacă doriți să vă întindeți dolarii planului bugetar, gândiți -vă la 9.6. După ce a adus o valoare de piață justă de 119 USD în 2019, aceasta a fost în medie aproape de 100 USD în această lună. Trei dintre cele cinci vânzări au fost cuprinse între 83 și 95 USD, așa că există o posibilitate deosebită să puteți asigura o cerere de asigurare pentru sub 100 USD dacă acționați rapid.

URMEAZA

Wandavision se formează la fel de mult ca televiziunea obligatorie pentru fanii MCU. Nu numai că vor exista conexiuni cu tinerii Răzbunători, cu toate acestea, seria este aparent conectată la medicul neobișnuit în multiversul nebuniei, precum și la omologul interstelar al lui S.H.I.E.L.D., S.W.O.R.D. Acest lucru face ca Wandavision să se vadă și pentru colecționari.

Nu încă un abonat GoCollect? Abonați -vă astăzi pentru a obține acces la Ghidul costurilor de benzi desenate!

Imparte asta:
Acțiune

Reddit
Stare de nervozitate

LinkedIn
Tumblr

Telegramă
Pinterest

Facebook
Buzunar

WhatsApp

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Investiții pe un buget: Young AvengerShello toată lumea, precum și bine ați venit la următoarea tranșă a investițiilor pe un buget! Scopul acestei serii de articole scurte este de a oferi investitorilor, precum și speculanții cu metode ieftine pentru a investi în proprietăți fierbinți în cadrul comunității de benzi desenate. Obiectivul acestui articol: The Young Avengers! Cine sunt tinerii …
24 iulie 2022in „benzi desenate”

Benzi desenate în trend: Colectorii de mișcare de tineret Marvel au luat obiectiv la mișcarea de tineret a MCU pe tot parcursul lunii noiembrie, în timp ce tinerii Răzbunători, precum și Campionii sunt atunci când sunt din nou pe lista de benzi desenate. Cele mai populare benzi desenate ocupă primele 100 de probleme unice în funcție de volumul vânzărilor. Mulți colecționari răsfoiesc primii 20 de vânzători, precum și își desfășoară activitatea, dar …
4 decembrie 2021 „benzi desenate”

Ce versiune a The Enchantress va apărea în Loki? Colecționari de benzi desenate au speculat de mai mulți ani că Enchantress ar apărea în viitoarea emisiune Loki de pe Disney+. Preocuparea este – ce fermecătoare? Dacă este vrăjitoarea originală care apare mai întâi în Journey in Secret #103 (1964), atunci nu există prea multe de speculat pentru că această problemă …
12 mai 2021in „benzi desenate”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 10 motive pentru care sunt absolut peste Bloc Celebration
Next post Descoperiți Avengers-ul de pe coasta de vest a lui Steve Englehart în Back Problema nr. 110