Băieți peste flori Volumul 1

Tsukushi este un student de clasă mijlocie la un liceu ultra-elite la băieți peste flori. Colegii ei de școală sunt renunțați de la șofer și pungi de designer care costă mii de dolari, în timp ce lucrează part-time doar pentru a cheltui bani. Școala este condusă de o clică de studenți cool, bogați și frumoși, care ostracizează pe oricine îi nemulțumiți.

Inima nevinovată a lui Tsukushi se manifestă prin ochii ei uriași, rotunzi (asemănătoare cu marmura de dimensiuni exterioare) și pigtail-urile ei împletite. Simte totul cu atenție, permițând inechităților să se construiască în ea până când trebuie să -și urle frustrarea cu lumea în fiecare dimineață înainte de curs.

Ea este doar la școală pentru a câștiga prestigiu pentru tatăl ei. În următorii doi ani, până la absolvirea, ea așteaptă în fiecare zi, sperând doar să evite să fie observată. Ea a devenit genul de persoană pe care o urăște, genul care nu se ridică pentru ceea ce cred ei.

Când un prieten călătorește și cade pe unul dintre Clique, Tsukushi se găsește forțată să se confrunte cu ei. Clique se numește F4, The Flowery Four, pentru a reflecta frumusețea lor. Pentru a le lupta, Tsukushi decide că este o buruiană, lucru care nu poate fi eradicat cu ușurință. Drept urmare, ea este uluită de restul școlii, deoarece le este frică să atragă mânia lui F4.

Este singură, chiar și cu prietena pe care o proteja a plecat, dar și -a recucerit puterea și integritatea interioară. Când F4 o stabilește să fie violată, unul dintre ei o salvează, demonstrând bunătate neașteptată. Se pare că Tsukushi seamănă cu sora mai mare a liderului F4, oferind complicații psihologice.

Una dintre teme este că frumusețea nu reflectă caracterul. Puteți cumpăra haine și coafuri, dar nu puteți cumpăra o inimă bună. Aspectul este manga fetelor stereotipice, cu o eroină copilărească și băieți drăguți, deși au fețe ciudat alungite cu chins asemănător lui Jay Leno.

Băieții peste flori are unele elemente de complot în comun cu Gimmick fierbinte, dar din moment ce a fost publicat inițial în 1992, este mai tradițional în tratamentul său. Există mai puține psihologii, mai multe incidente comice și o notă mai ușoară din partea autorului Yoko Kamio. De asemenea, modelele și stilurile de coafură sunt acum depășite, astfel încât copiii mișto sunt mai ușor de râs pentru că au crezut că sunt șold.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Tumblr

Postări asemănatoare:

Confessions, un roman horror al școlii japoneze este un scurt roman de groază tradus din japoneză. Are un cadru de școală medie, așa că fanii manga ar putea să-l găsească de interes, în special dacă se bucură de povești înfiorătoare, bazate pe comportament, precum un altul sau holograful Nijigahara. Fiecare dintre cele șase capitole prezintă un alt punct de vedere pe același set de evenimente … …

Băiatul acela de lup este al meu! este seria Manga pentru tine. În doar patru volume, Komugi descoperă secretul inimii școlii și …

Dragul meu! Miss Bancho Volumul 1by Mayu Fujikata Această poveste școlare drăguță este excelentă „Popcorn creier” – ceva distractiv care îți ocupă doar atenția în timp ce o citești. Fără valoare nutritivă, fără efecte de durată, dar plăcută în timp ce durează. Primul lucru pe care trebuie să -l știți este că „Bancho” înseamnă ceva de genul „șef de bandă” sau …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Flight Feathers-Dream America
Next post Previzualizări de benzi desenate: Adventure Time Comics Volume 5 TP