Asta, asta și un alt lucru!

Acest post este depus sub:

Pagina principală evidențiază,
Interviuri și coloane

KC Carlson

O coloană KC de KC Carlson

Batman de Scott Snyder și Greg Capullo Omnibus Volumul 1

DC are câteva omnibusuri săptămâna aceasta: mai întâi există Batman de Scott Snyder și Greg Capullo Omnibus Volumul 1. Această copertă hard colectează primele 33 de probleme ale aclamatului condus de Snyder și Capullo. Printre alți creatori includ James Tynion IV, Marguette Bennett, Ray Fawkes, Jonathan Glapio, Rafeal Albuerque, Becky Cloonan, Andy Clarke, Sandu Florea, Jason Fabok, Jock, Andy Kubert, Alex Yeung, Sandra, Danny Miki, Wes Craig, Craig Yeung , Drew Geraci, Jack Purcell, Marc Deering, Dustin Nguyen și Derek Fridolfs. Această carte este de 1.152 de pagini, așa că va face unele daune severe la picior, trebuie să o aruncați din greșeală. (DC trebuie să ofere într -adevăr asigurare. Pentru carte. Piciorul va crește în cele din urmă.)

Volumul Lucifer Omnibus 1

Volumul Lucifer Omnibus 1 colectează Sandman Presents Lucifer (1999) #1-3, Lucifer (2000-2006) #1-35 și Lucifer: Nirvana (2002). Această acoperire hard este de doar o mie de pagini. (Numai el spune … Sheesh!) Scris de Mike S. Carey și ilustrat de Scott Hampton, Peter Gross, Dean Ormston, Christopher Moeller, John J. Muth, Ryan Kelly, Chris Weston, Craig Hamilton, Warren Pleece și James Hodgkins. Nu am citit niciodată niciun lucifer și nici nu m -am bucurat de emisiunea TV (care este una dintre plăcerile vinovate ale lui Johanna). Nu cred că cei doi au foarte mult în comun. Cu excepția faptului că Neil Gaiman l -a exprimat pe Dumnezeu, tatăl lui Lucifer, într -un episod.

Excalibur #1 (stimulent 1: 100 Copertă de bijuterie ascunsă – Alan Davis)

În plus: nu uitați să consultați varianta Alan Davis ascunsă pentru Excalibur #1 săptămâna aceasta. Cititorii de multă vreme știu deja despre alergarea lui Davis la începutul seriei originale Excalibur din 1988, așa că este destul de grozav că Alan a revenit pentru o scurtă vizită. Vorbind despre Alan Davis, asigurați-vă că consultați o nouă miniserie cu patru probleme, numită Tarot, care începe în ianuarie de la Marvel. Davis scrie și furnizează copertine, bazate pe Old Avengers vs. Defenders Conflicts de la mulți ani în urmă, iar Paul Renaud este artistul de interior. Sunt extatic prin orice referire la conceptul întotdeauna distractiv de a-i pune pe Răzbunători împotriva „non-echipă” a lui Marvel, apărătorii!

Tarotul #2

Între timp … (mi -e dor de Dick …). De asemenea, săptămâna aceasta este noile previzualizări ale diamantelor, astfel încât să indice că destul de curând toată lumea trebuie să înceapă să se gândească la ce vor să cumpere pentru expediere începând cu ianuarie. (Da, este aproape anul viitor …) Așa că, permiteți -mi să vă povestesc despre câteva lucruri pe care ați putea dori să le luați în considerare când se răcește afară …

Codul Oracle

Oracle Code este un nou roman grafic de 208 de pagini, scris de Marieke Nijkamp (care este, de asemenea, un autor de cel mai vândut din New York Times) și ilustrat de Manuel Preitano. Ei spun povestea modului în care Barbara Gordon trebuie să se adapteze la un „nou normal” după ce o lovitură de armă o lasă paralizată sub talie și reabilitarea fizică și mentală la Arkham Center. Nu ajută ca nopțile ei să fie pline de sunete ciudate, în timp ce alți indivizi lipsesc în mod misterios. Și în timp ce investighează, trebuie să lupte și cu fantomele propriului trecut … cumpără această poveste de sine stătătoare pentru adulți tineri pentru transportul în martie.

Mânia spectrului

Aș dori, de asemenea, să aleg a doua alegerea lui Robert Greenberger pentru viitoarea The Wrath of the Specter Omnibus. Acest lucru colectează toate cele mai vechi apariții Spectre din zilele noastre (care nu indică lucruri din epoca de aur în această carte), inclusiv Gonzo, nu poate fi închinat-te-ai citit-acest lucru condus de scriitorul Michael Fleisher și artistul Jim Aparo . Unele dintre cele mai ciudate magazine de supereroi au spus vreodată! (Genul care va rămâne în subconștientul tău ani și ani următori!) (Nota editorului: Bucurați -vă de coloana lui Robert luni.)

Peste tine, minunați -vă!

Căpitan America: The End

Te -ai frustrat vreodată că se pare că poveștile de benzi desenate de supereroi continuă să continue și să continue, ad infinitum? Se pare că Marvel Comics face de fapt ceva despre asta cu o linie de benzi desenate intitulate „The End”. În ianuarie, ei se angajează să spună finalele căpitanului America, Deadpool, căpitanul Marvel, Miles Morales, Venom (da! Nu sunt așa un fan Venom …) și Doctor Strange. Acestea sunt toate cele 40 de pagini. Batistele care nu sunt incluse.

Marvels X #1

De asemenea, Marvel a obținut un mini-revival al conceptului de pământ X al lui Alex Ross în ianuarie. Acesta se numește Marvels X și va fi scris de Ross și Jim Krueger cu Art by Well-Bee. (Nu sunt familiarizat cu bine-bee, dar aștept cu nerăbdare să învăț mai multe! Crezi că părintele lor era medic?)

Jessica Jones: Blind Spot #1

Revenind și în ianuarie: Jessica Jones (de Kelly Thompson și Mattia Iulis). . . Hawkeye: Frefall (de Matthew Rosenberg și Otto Schmidt, și care prezintă întoarcerea lui Ronin). . . King Namor (și multe mai multe personaje) reapare în atacurile Atlantis nr. 1 (din 5). . . Și nemuritorul Hulk găsește o nouă gazdă-fantasticul Spider-Man? Este în ianuarie nemuritorulHulk: Putere grozavă o singură lovitură.

Keene pe Archie!

Archie și Katy Keene #1 Emanuela Lupacchino Cover

Chiar și Archie Comics are o stea invitată crossover în această lună. Archie și Katy Keene #1 (aka Archie #710) este scris de Mariko Tamaki și Kevin Panetta cu artă și copertă de Laura Braga. Comicul reintroduce Katy Keene la Riverdale tocmai la timp pentru lansarea serialului TV Katy Keene din lumea reală de pe CW! „Primul număr” are copertine variante de Francesco Francavilla, Emanuela Lupacchino (cu Lee Loughridge), Billy Tucci (W/ Wes Hartman), Paul Renaud și Braga (cu Bryan Valenza). Paparazzi nu sunt incluse.

_______________________________

KC Carlson: Dacă această coloană pare că făceam alte zeci de alte lucruri, în același timp, scriam asta, atunci ești foarte perceptiv. Felicitări! Cineva are câteva zile în plus pe care le -ai putea împrumuta?

Westfield Comics nu este responsabil pentru lucrurile stupide pe care le spune KC. Mai ales acel lucru care te -a iritat cu adevărat. Este posibil ca totul să mă irită astăzi? A fost prima cădere de zăpadă aici ieri. Înainte de Halloween. Mulțumesc bunătate, este deja topit mai ales acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Beauology 101: Avenging Comics
Next post Valiant, precum și Groupees, dezvăluie Valiant World Digital Bundle