O nouă echipă de personaje Hasbro se unesc pentru a forma revoluționarii

Release Media – Revoluția a fost doar începutul! Odată ce praful se instalează pe revoluție, seria de evenimente de ultimă generație a IDW care a catapultat un nou univers de benzi desenate în existență, eroii și răufăcătorii se vor ridica din cenușă pentru a forma noi alianțe și pentru a prelua provocări și mai mari în această lume comică nouă.

Revoluționarii se vor naște.
A G.I. Joe, un om de acțiune și câțiva cybertronieni aruncați pentru o măsură bună, vor constitui baza unei echipe, spre deosebire de oricare a fost concepută până acum.

Revoluționarii, cea mai recentă adăugare la primul val de titluri post-revoluție, va explora și mai mult și va modela universul comic care cuprinde Transformers, G.I. Joe, Rom, Micronauts, Action Man și M.A.S.K.: Mobile Armored Strike Kommand.

Această serie îi va reuni pe scriitorul Revolution John Barber și artistul Fico Ossio și vor face personaje ale echipei din fiecare colț al acestei serii pline de acțiune, prezentând o ardezie completă a vedetelor invitate, incluzând atât favorite vechi, cât și noi completări interesante. În plus față de jucătorii obișnuiți ai Action Man, BlackRock (Transformers), Mayday (G.I. Joe) și Kup (Transformers), revoluționarii vor prezenta o distribuție rotativă a coechipierilor, deschizând ușa pentru echipe de vis de la o problemă la o problemă. Acești revoluționari se vor alătura pe parcursul poveștii centrale dezvăluite, un complot misterios, care servește ca coloana vertebrală de -a lungul seriei.

Alăturați -vă revoluției pe 14 septembrie, când a sosit numărul de debut și pregătiți -vă pentru următoarea etapă de evoluție cu revoluționarii din decembrie.

Despre IDW
IDW Media Holdings, Inc. (OTC Pink: IDWM) este o companie media complet integrată, care include publicarea, jocuri, divertisment și galeria de artă de benzi desenate din San Diego.

Catalogul de benzi desenate și romane grafice IDW Publishing include unele dintre numeroasele mărci populare de divertisment pentru locuințe din lume, inclusiv Transformers, My Little Pony, Star Trek, Teenage Mutant Ninja Turtles, Ghostbusters și personajele clasice ale Disney. La IDW’s Core este angajamentul său față de benzi desenate deținute de creatori, inclusiv 30 de zile de noapte, Locke & Key, Wormwood, Ragnarök, V-Wars și Arhanghel de către cel mai vândut autorul de știință William Gibson.

IDW Publishing este, de asemenea, acasă la aprecierile și premiate amprente; TOP RAFL, Biblioteca de benzi desenate americane, Yoe! Cărți și ediții de artiști, care prezintă cea mai mare artă originală publicată vreodată în benzi desenate americane.

Diverse linii IDW Games include fenomenul internațional Machi Koro, precum și jocuri autorizate, cum ar fi X-Files, Back to the Future, The Godfather și TMNT.

IDW Home Entertainment servește în prezent ca distribuitor mondial al Wynonna Earp care se difuzează pe canalul Syfy din S.U.A. și produce cu ușurință BBC America’s Dirk, bazat pe cel mai bun vânzător de Douglas Adams cu Elijah Wood și Sam Barnett și Brooklyn Animal Control pentru SUA Network.

Despre Hasbro
Hasbro (NASDAQ: HAS) este o companie globală angajată să creeze cele mai bune experiențe de joacă din lume, folosindu-și mărcile iubite, inclusiv Littlest Pet Shop, Magic: The Gathering, Monopoly, My Little Pony, Nerf, Play-Doh și Transformers și Premier și Premier Branduri partenere. Din jucării și jocuri, programare de televiziune, imagini în mișcare, jocuri digitale și licențiere pentru produse de consum, Hasbro îndeplinește nevoia fundamentală de joc și conexiune cu copiii și familiile din întreaga lume. Studiourile Hasbro ale companiei și eticheta sa de film, Allspark Pictures, creează povestiri bazate pe branduri de divertisment acasă pe medii, inclusiv televiziune, film, digital și multe altele. Prin angajamentul companiei față de responsabilitatea socială corporativă, inclusiv filantropia, Hasbro ajută la construirea unei lumi sigure și durabile și la un impact pozitiv asupra vieții a milioane de copii și familii. Aflați mult mai multe pe www.hasbro.com și urmați -ne pe Twitter (@hasbro & @hasbronews) și Instagram (@hasbro).

Imparte asta:
Acțiune

Reddit
Stare de nervozitate

LinkedIn
Tumblr

Telegramă
Pinterest

Facebook
Buzunar

WhatsApp

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Comiclist Preview: Revoluționar #1Media Release-Revoluția poate fi excesivă-dar viitorul abia începe! Smulgând din paginile celei mai tari crossover a anului, echipa Revoluției lui John Barber și Fico Ossio continuă acțiunea! Kup este un cibertronian literalmente mai vechi decât …
18 ianuarie 2017in „benzi desenate”

Previzualizări ale comiclistului: Transformatoare Colecția IDW Faza trei Volumul 1 HCPRESENTING FASA finală a Universului Transformers IDW în ordinea de citire recomandată, inclusiv o singură lovitură, încrucișări și serii de evenimente! Revoluția începe aici! Exploziile se ridică pe Pământ-și toate semnele de vină indică Optimus Prime și Transformers! G.I. Joe refuză să meargă liniștit, totuși-și le asamblează pe eroi suficient de mari pentru a …
27 noiembrie 2021in „Comiclist”

Previzualizare a comiclistului: Revoluționarii Volumul 1 Intervenția crizei TPTHE Revoluția poate fi terminată, dar viitorul abia începe! Kup este un cybertroniannull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Previzualizări ale comiclistului: Jim Henson’s Fraggle Rock Journey to the everspring GN
Next post Previzualizări ale comiclistului: pentru mai bine sau în rău, biblioteca completă Volumul 2 HC