Bloodhound: Crowbar Medicine

Este remarcabil pentru mine că această carte există chiar. Am mai scris despre istoria titlului înainte, însă, pe scurt, Bloodhound a rezolvat zece probleme de la DC Comics în 2004, apoi a dispărut până când Dark Equine a reimprimat seria într -un singur volum ca psihologie din aramă anul trecut.

Apoi au venit povești noi! Prin exact aceeași echipă inovatoare – scriitorul Dan Jolley, artiștii Leonard Kirk și Robin Riggs, precum și copertine de Dave Johnson! Nici măcar nu pot crede despre o serie de benzi desenate care au obținut posibilitatea de a se întoarce, un deceniu mai târziu, cu aceiași creatori exact, precum și ideea, precum și un apel. (Ceva care reușește să obțină o altă posibilitate este suficient de neobișnuit, însă, de obicei, în aceste cazuri, proprietarii sunt afaceri, precum și modificări, având în vedere că, în mod clar, primul lucru trebuie să fie gândit la un eșec sau ar fi în continuare în funcțiune .) Deci, acum vreau să vă spun totul despre asta pentru un motiv ulterior: vreau să văd un volum 3, precum și mai multe.

Bloodhound: Medicina Crowbar este formată din miniserie cu cinci probleme, pe lângă „vedere simplă”, care a fost serializată în Equine Dark oferă numărul 23-25. Această poveste reintroduce personajele. Travis Clevenger apare ca un luptător pro, cu toate acestea, cu mult mai multe cicatrici, precum și un guler de urmărire electronică. Este un fost ofițer de poliție care își desfășoară timpul pentru uciderea partenerului său, cu toate că abilitatea sa de a citi oamenii, precum și pentru a descoperi răufăcători superputernici indică faptul că continuă să fie răsărit temporar de Saffron Bell, un agent FBI care se ocupă cu el pentru cazurile cu adevărat sărace, cei în care cei în care Cineva cu capacități remarcabile face lucruri sărace. De asemenea, există Trish, văduva partenerului Clev, care avea o aventură cu el; Copilul ei mai mic, Michelle, este Clev.

Situația din „vedere simplă” include oameni care se lasă morți de embolisme, care se dovedesc a fi declanșate de un asasin nedetectabil care se răzbună. Lungimea scurtă îl menține în mișcare rapid, cu toate acestea oferă totuși un concept excepțional al exact cum se reduce Clev la goană. Este un Sam Sam contemporan, în mod justificat de evenimentele din viața sa, precum și gata să ia orice pedeapsă este necesară pentru a -și îndeplini obiectivele, precum și pentru a -și reține omul. Doar el trăiește într-o lume cu abilități remarcabile, integrând un supereroi de mâner extrem de contemporan, cu povești de infracțiuni criminale. De asemenea, el are o problemă autentică cu autoritatea, care furnizează un frisson vitoriv în mod vicabil ori de câte ori spune un polițist al armatei sau un șerif auto-neprihănit.

Povestea principală arată mult mai direct la cum ar fi o lume cu superputeri. Nu este o imagine destul de mare, cu oameni care cred că doresc capacități care nu pot să le gestioneze, precum și o mulțime de inocenți care sunt uciși în focul încrucișat. (Analogia armelor nu se pierde pe cititorul perceptiv.) Un Dr. Morgenstern folosește capacități supraumane publicului la Big, prin intermediul unui cip de putere, producând un tip de rasă de arme care joacă paranoiei persoanelor altfel civilizate. Clev, precum și șofranul trebuie să descopere, precum și să -l oprească.

Jolley face o sarcină remarcabilă cu vocile personajelor, precum și construirea suspansului, precum și este susținut în mod abil de arta impresionantă de Kirk, precum și Riggs. Ei dezvoltă o lume realistă, în care personajele exagerate în formă de formă de parcă ar fi trăit alături de noi. Vizitatorul nu se simte niciodată discutat-personajele sunt inteligente, precum și la fel este scrisul. Dacă aș avea vreun tip de plângere, ar fi ca Jolley să -i pună pe fiicele lui Trish în pericol. Rachel -ul mai în vârstă a fost amenințat în prima carte, în timp ce aici, Michelle riscă să fie o persoană alimentată recent, care este îndepărtată de posibilitatea sa de a fi o persoană grea care salvează ziua.

Bloodhound: Medicina Crowbar este un vigilentism cu adevărat contemporan, precum și justiția pe care i -aș sugera oricărui individ care încearcă să găsească un verificat matur despre superputeri. Clev este un personaj eroic în cel mai greu mod, făcând propriile opțiuni despre ceea ce este ideal, precum și plătind în mod obișnuit un cost ridicat pentru aceasta.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Tumblr

Postări asemănatoare:

Bloodhound venind din călărețul întunecat Bloodhound? Nu, nu. Nu am făcut -o, chiar dacă a fost unul dintre titlurile mele preferate de DC care ieșea la vremea respectivă. Au fost 10 probleme din 2004-2005, despre un prizonier care lucrează cu FBI pentru a-i urmări pe cei cu superputeri, deși nu era de asemenea dotat. A fost scris de Dan …

Bloodhound: Brass Knuckle Psychologybloodhound: Brass Knuckle Psychology reedită o serie excepțională (dar a zburat sub radar) publicată de DC Comics în 2004 de Dan Jolley, Leonard Kirk, precum și Robin Riggs. Am vorbit un pic despre istoria seriei când a fost anunțată cartea, având în vedere că am fost fan în timpul lansării sale originale. Kurt …

Bloodhound: Crowbar Medicine #1Bloodhound’s Back! .null

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Un comic academic extrem de oportun
Next post Sango-da Rocinha 2