Timpul aventurii#1-6 Reimprimat cu 6 Coperte de conectare

versiunea media-cu cererea continuă să fie extrem de mare și cu mai multe vânzări la nivel de distribuitor și magazine de benzi desenate, Kaboom! Studiourile este încântat să anunțe că aventura Time #1-6 va fi reimprimată încă o dată cu copertine de conectare ilustrate de nimeni altul decât artistul de copertă de aventură, Chris Houghton.
Ți -a fost dor de fenomenul care este timpul aventurii? Acum este șansa dvs. de a obține primele șase probleme cu aceste reimprimări de colecție. Obțineți cea de-a 4-a tipărire a numărului nr. 1, a 3-a tipărire a numărului nr. Fiecare acoperire reflectă o anumită zonă a terenului Ooo și a unui personaj preferat al fanilor.

Fanii de benzi desenate ar trebui să țină cont de tipăririle anterioare ale timpului de aventură pot fi încă găsite la magazinul de benzi desenate locale cel mai apropiat. Nu sunteți sigur unde să găsiți cel mai apropiat retailer de benzi desenate? Utilizați www.comicshoplocator.com pentru a găsi unul!

Reimprimarea aventurii #1 are un cod de cumpărare a diamantelor din februarie februarie. Reimprimarea aventurii #2 are un cod de cumpărare a diamantelor din februarie februarie. Reimprimarea aventurii #3 are un cod de cumpărare a diamantelor din februarie februarie. Reimprimarea Adventure Time #4 are un cod de cumpărare a diamantelor din februarie februarie. Reimprimarea aventurii #5 are un cod de cumpărare a diamantelor din februarie februarie, iar reimprimarea Adventure Time #6 are un cod de cumpărare a diamantelor din februarie februarie. Fiecare număr are un preț de acoperire de 3,99 USD.

Despre Boom! Studiouri
Fondat de Ross Richie, 2009 și 2010 cel mai bun editor ”din 2010! Studios (www.boom-studios.com) generează o constelație a celor mai vândute Eisner și Harvey premiate cărți de benzi desenate și romane grafice cu talentul de top al industriei, printre care Mark Waid, Irredeemable, Dan Abnett și Andy Lanning, hipernaturii, New Hellraiser Comics scrise de Clive Barker, planeta maimuțelor și pământul superior al lui Sam Humphreys. BOOM! Sunt toate vârstele imprimă Kaboom! Publică Peanuts -ul lui Charles Schulz, Garfield al lui Jim Davis, Timpul de aventură al rețelei de desene animate și epoca de gheață 20th Century Fox. Amprenta axată pe Comix, Boom!, BOOM! Town, a câștigat recent premiul Eisner pentru prima sa carte, Shannon Wheeler, am crezut că vei fi mai amuzant și tocmai a lansat Space Ducks, prima carte de benzi desenate a legendei muziciene indie Daniel Johnston.

AVENTURA TIME #1 Imprimare nouă Coperte de conectare

Adventure Time #2 Noile Coperte de conectare a imprimării

Adventure Time #3 Noile Coperte de conectare a imprimării

Adventure Time #4 Noile Coperte de conectare a imprimării

AVENTURA TIME #5 IMPRIMING COVERI COMPLETARE

AVENTURA TIME #6 IMPRIMING COVERI COMPLETARE

Imparte asta:
Acțiune

Reddit
Stare de nervozitate

LinkedIn
Tumblr

Telegramă
Pinterest

Facebook
Buzunar

WhatsApp

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Probleme multiple ale SHEDECRAFT se vând și returnează primele și a doua probleme ale Shadecraft se întorc cu imprimări noi. Urmează comunicatul de presă: Release media – Probleme multiple ale celei mai vândute serii Shadecraft de către creatorii Skyward Joe Henderson (showrunner al lui Luciferul Netflix) și Lee Garbett (căpitanul Marvel) s -au vândut din nou la nivel de distribuitor, provenind …
5 mai 2021in „Comiclist”

Câinii rătăciți găsesc mult mai multe case, deoarece patru probleme sunt reimprimatele care sar pe câini fără stăpân, cum ar fi căpușele purtătoare de boli, deoarece fiecare problemă de până acum este grăbită înapoi la tipărire. Urmează comunicatul de presă: Release Media – Fanii se adună pe popularul thriller/mister Stray Dogs de Tony Fleecs și Trish Forstner și fiecare număr al seriei de până acum …
11 iunie 2021in „Comiclist”

Nocterra #6 de la Image Comics se vinde la Distribuitor NivelNocterra #6, care încheie un arc de poveste, se întoarce cu o nouă imprimare. Urmează comunicatul de presă: Release Media – Scott Snyder și Nocterra #6 a lui Tony S. Daniel este epuizată complet la nivel de distribuitor. Cea mai vândută serie este grăbită înapoi la imprimare de Image Comics în ordine …
27 august 2021in „Comiclist”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Imagine a zilei (cu o coloană sonoră!)
Next post Flight Feathers-Dream America