Clubul de carte: The Motion Picture

Am primit posibilitatea de a vedea Clubul de carte, comedia cu stea care se deschide astăzi, la o proiecție de previzualizare gratuită marți. Înțeleg publicul lor țintă-85% din cinematograful complet erau doamne cu părul alb, care au fost motivați să le spună amicilor lor despre film.

În situația în care ați fost distras de toate blockbusters-ul explod-y, Book Club este contra-programare. Îl joacă pe Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen, precum și Mary Steenburgen, ca amici de mult timp care aleg să verifice Fifty Shades of Grey, precum și să vorbească mult mai explicit despre sex (nu în special cartea) își revitalizează altele asemenea vieți. A fost o noapte distractivă, amuzantă la filme, tipul de film care nu a făcut prea mult niciun fel de mai mult, având în vedere că pune în prim plan viața femeilor în vârstă la fel de fascinante, precum și diverse.

În afară de toate referințele sexuale, este un film tradițional, precum și de aceea este plăcut. Timp de aproape două ore, puteți vedea actrițe calificate care rulează o gamă de emoții în setări fermecătoare, cu o mulțime de glume.

Bergen (favoritul meu) primește în principal comedie, în timp ce joacă un judecător care nu s -a datat în 18 ani. Marea ei divorțată a preluat cu o blondă mult mai tânără, precum și copilul lor se angajează, așa că încearcă să se întâlnească pe internet (întâlnindu -se cu Richard Dreyfuss, precum și cu Wallace Shawn). Ea a fost preferată în film, gata să pară stupidă pentru umor, precum și este o astfel de plăcere să o văd din nou, cu comentariile ei uscate.

Linia lui Keaton este mult mai romantică. Muretul ei a murit, precum și fiicele ei mari (Alicia Silverstone, precum și Katie Aselton; da, Silverstone ajunge să pară confuză într -o scenă majoră, cea mai bună abilitate), cu tineri ai lor, își doresc să pășească în Arizona să fie mai buni pentru ei. În călătorie, ea satisface un domn frumos (Andy Garcia) când cade în poală încercând să ajungă pe scaunul de avion. (Cei doi actori fac o sarcină magistrală, făcând o scenă în care, din greșeală, ajung să se prindă reciproc par plauzibile.) Amicii ei o motivează să se întâlnească din nou.

Steenburgen, precum și mușchiul ei (Craig T. Nelson) s -au retras recent, precum și ea așteaptă cu nerăbdare să coste mult mai mult timp cu el, în timp ce el costă timp în garajul său, având grijă de vechea sa motocicletă. Linia lor este cea mai dramatică, precum și cea mai mică rată de dobândă pentru mine, deși punctul culminant pornește o melodie de pâine de carne, deci puncte bonus pentru asta. Fonda este cel mai desen animat, precum și cu mult un personaj diferit, o doamnă sexuală fericită, care nu dorește să se limpezească cu nimeni, precum și cu proprietarul unui hotel mare, de succes. Acolo se aruncă în vechea flacără Don Johnson, înapoi în oraș după 40 de ani.

Imaginea în mișcare a fost scrisă de Holderman de cheltuieli, precum și de Erin Simms, precum și regizată de Holderman, un prim-cronometru, precum și de a face o treabă competentă. ) Uneori, asta este exact ceea ce vreau când merg la filme.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Tumblr

Postări asemănatoare:

Condormani a fost încântat să constate că Disney a făcut Condorman oferit pe DVD. Am primit -o pe a mea prin încasarea punctelor de beneficii Disney Motion Picture sau, evident, îl puteți obține cu Disney Motion Picture Club (un serviciu de membru). Am amintiri îndrăgite ale acestui supereroi/spoof spion din 1981. Îl joacă pe Michael …

READAHOLICI, precum și Falcon Fiascoas, imediat ce am auzit premisa pentru prima dată într -o serie secretă relaxantă, am înțeles că este pentru mine. READAHOLICI, precum și Falcon Fiasco se învârte în jurul unui club de carte care citește mister organizat de planificatorul de evenimente Amy-Faye Johnson. Locuiește într -un mic oraș din Colorado, unde celălalt club …

Michael Sheen va face față cu privire la eco-friendly River Killermichael Sheen (Masters of Sex, Tron: Legacy) intenționează să-și facă debutul regizoral cu o adaptare a poveștii detectivului adevărat de crimă Dark Horse, ecologică de Jeff Jensen, precum și a lui Jeff Jensen, precum și Jonathan Case. Eco-friendly River Killer este povestea tatălui lui Jensen Tom, care a petrecut 20 de ani cercetând această situație din „The … The …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post A spus Whale-Hawaii
Next post Privește drept înainte